Τρίτη 25 Απριλίου 2017

ΠΑΕ Ποντίων-Αναγέννηση Κολινδρού 3-1 με ανατροπή!


Σημαντική νίκη στην μάχη της παραμονής πέτυχε η ΠΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ η οποία επιβλήθηκε 3-1 της Αναγέννησης Κολινδρού στο Θ.Παπαδοπουλος για την 27η αγωνιστική της Α Κατηγορίας​ της ΕΠΣ Πιερίας.



Οι Πόντιοι μάλιστα έφτασαν στο τρίποντο με ανατροπή και βρίσκονται ακόμα ποιό κοντά στην εξασφάλιση της παραμονής σε αντίθεση με τα<< τσακάλια>> που πλέον η τύχη τους εξαρτάται και από το αν θα υποβιβαστεί ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας .

Το 0-1 έγινε στο 44 με τον Κακατατσιο να παίρνει την μπάλα απο τον Παναγιωτίδη και να κρεμάει τον Μπαμπαιτη ο οποίος μάλιστα στην προσπάθεια να αποκρούσει την μπάλα τραυματίστηκε και το παιχνίδι διακόπηκε για 5 λεπτά.

Στο 55 οι Πόντιοι ισοφάρισε σε 1-1με κεφάλια του Ερμαλ έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Σαχπαζωφ.Η ΠΑΕ Ποντίων πήρε κεφάλι στο σκορ με κοντινό σουτ του Ερμαλ ο οποίος με το δεύτερο προσωπικό του τερμα έκανε το 2-1 επειτα από σέντρα του Μηλιώτη από δεξιά.


Η Αναγέννηση έχασε τεράστια ευκαιρία στο 80 οταν ο Ματζουρακης έβγαλε τον Παναγιωτίδη τετ α τετ όμως ο Μπαμπαιτης μπλόκαρε την μπάλα.Το τελικό 3-1 διαμορφώθηκε από τον Μηλιώτη με καρφωτη με κεφαλιά στο 89' .

Διατητης του αγώνα ήταν ο Παπαργυριου με βοηθούς τους Θεοδωρου και Βρουζα
Οι συνθέσεις των ομάδων

ΠΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ
Μπαμπαιτης Γκαρατζιας Σαχπαζωφ Γεωργιάδης Παπάς Μήτρας Μηλιώτης (90 Ευμορφιδης) Κ.Κατσαμαγκας Π. Κατσαμαγκας Κλιανης (80 Λυκούργος) Ερμαλ (86 Λαδενης)

Αναγέννηση Κολινδρού
Ν.Τραουδας Μπάντες Κατσιουλας Χρυσάφης Μυσιουδης Κακατατσιος Ρενάτο Μπατσαρας Παναγιωτίδης Μαντζουράκης Φουλιδης (82. Α.Τραουδας)

Ρεπορτάζ Σάββας Αχλατλης
Φωτορεπορτάζ ΠΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου