Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018

Ποινική δίωξη στον Στέλιο Διονυσίου για το επεισόδιο με τον αστυνομικό

Ποινική δίωξη για τα πλημμελήματα της εξύβρισης, της επικίνδυνης σωματικής βλάβης και της απείθειας, ασκήθηκε στον τραγουδιστή Στέλιο Διονυσίου, ο οποίος παραπέμφθηκε στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας.

Το απόγευμα της Τρίτης (30/01), στη συμβολή της Λ. Βασιλίσσης Σοφίας με την οδό Δορυλαίου, η Τροχαία είχε κλείσει προσωρινά τον δρόμο με κορδέλα και ο τραγουδιστής -που όπως όλα δείχνουν είχε «κολλήσει» στην κίνηση- εκνευρίστηκε, έκοψε την κορδέλα, διαπληκτίστηκε με τους αστυνομικούς και στην προσπάθειά του να περάσει με το αυτοκίνητο, φέρεται να χτύπησε με τον καθρέπτη του οχήματος στο χέρι έναν τροχονόμο.

Ο τραγουδιστής από την πλευρά του αρνείται ότι χτύπησε τον τροχονόμο και κάνει λόγο μόνο για λεκτική αντιδικία.

Αυτό μάλιστα δήλωσε εξερχόμενος από το κτίριο 16 της πρώην σχολής Ευελπίδων.

Διαβάστε: Στέλιος Διονυσίου: Ορκίζομαι στα κόκκαλα του πατέρα μου ότι δε χτύπησα τον αστυνομικό

«Ήταν μία κακή εκτίμηση του εισαγγελέα κ. Ανδρέου» τόνισε ο δικηγόρος του τραγουδιστή Βασίλης Καπερνάρος, σχολιάζοντας την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του.

«Του ζητήσαμε να περιμένουμε την ιατροδικαστική έκθεση για να προστατεύσουμε τη Δικαιοσύνη» πρόσθεσε ο κ. Καπερνάρος, επισημαίνοντας πως οι αστυνομικοί δεν επιβεβαιώνουν στις καταθέσεις τους ότι ο τραγουδιστής χτύπησε τον συνάδελφο τους.

Ο κ. Καπερνάρος διάβασε και την ιατραδικαστική έκθεση (η οποία έφτασε μετά την άσκηση της ποινικής δίωξης) σύμφωνα με την οποία δεν προκύπτουν κακώσεις στον τροχονόμο.

Πηγή φωτογραφίας: Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων

newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου