Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017

Πιερικός-Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων 2-1

Μεγάλη νίκη για την ομάδα της Κατερίνης, με τον Κοκονόζι να μπαίνει αλλαγή και να ...χτυπάει για μια ακόμη φορά (δεύτερη συνεχόμενη) λίγο πριν το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, χαρίζοντας το τρίποντο στην ομάδα του Πιερικού, απέναντι στον Μ. Αλέξανδρο Τρικάλων. Και οι δυο ομάδες είχαν τις καλές τους στιγμές στον αγωνιστικό χώρο, με τους Κατερινιώτες να είναι ποιό ουσιαστικοί και να παίρνουν τελικά δίκαια τη νίκη.


Άνοιξε νωρίς το σκορ στο Α΄ΔΑΚ της Κατερίνης, όταν στο 9ο λεπτό ο Κραγιόπουλος επιχείρησε μακρινό σουτ, η μπάλα έσκασε μπροστά στον Αργυρόπουλο που εφνιδιάστηκε και την είδε να καταλήγει στο βάθος των δυχτίων του.

Στο 20΄ο Σαμανίδης, επιχείρησε ωραίο σουτ από πλάγια και έξω από την περιοχή, η μπάλα βρήκε στο πόδι του Ποτουρίδη και κατάληξε ελάχιστα έξω σε κόρνερ που πέρασε ανεκμετάλλευτο για τους γηπεδούχους.
Στο 25΄ο Πιερικός έχασε τον Ουατταρα που αποχώρησε με τράβηγμα από τον αγωνιστικό χώρο και αντικαταστάθηκε.

Ο Πιερικός είχε δυο πολύ καλές φάσεις να πετύχει κι άλλο γκολ αλλά τη μια το κόρνερ του Κτιστόπουλου πέρασε από όλους χωρίς να καταφέρει ο Καρτσαμπάς σε άδεια εστία να σκοράρει και δεύτερη από μεταξύ τους μπέρδεμα οι παίκτες της Κατερινιώτικης ομάδας έχασν μεγάλη ευκαιρία για το 2-0.
Στο 31΄καρφωτή κεφαλιά του Ζωγράφου θα σκάσει στο έδαφος και θα περάσει ελάχιστα ψηλά άουτ.
Στο 35΄Νέα μεγάλη φάση για τον Πιερικό με σουτ του Κραγιόπουλου και σωτήρια επέμβαση του Αργυρόπουλου.

Στο 44΄ο Κτιστόπουλος έκλεψε την μπάλα στο κέτρο από λάθος απομάκρυνση του Αργυρόπουλου και πλάσαρε από μακριά σε άδεια εστία για να περάσει η μπάλα ελάχιστα και ψηλά άουτ.
Στο 55΄ο Πιερικός έμεινε με 10 παίκτες λόγω της αποβολής με 2η κίτρινη κάρτα του Κανταρτζή.
Στο 62΄από κόρνερ του Ποτουρίδη ο Κίτσας θα ισοφαρίσει με κεφαλιά σε 1-1. Στο 63΄ο Πιερικός θα ζητήσει πέναλτι όταν σε σέντρα του Κυριλλίδη από δεξιά, ο Γκουντρουμπής θα βρεθεί στο έδαφος, με τον Τεβεκέλη όμως να λέει «παίξτε».

Στο 85΄πολύ ωραία προσπάθεια του Κοκονόζι που πήρε την μπάλα αριστερά και πλα΄για, έκλεισε προς τα μέσα και σούταρε δυνατά για να καταλήξει η μπάλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Αργυρόπουλου και να επιστρέψει στον Γκουντρουμπή που σούταρε με μια αλλά έσωσε ο τερματοφύλακας της Ημαθιώτικης ομάδας.

Στο 89΄ο Καπετάνος θα σουτάρει δυνατά για το 1-2 αλλά η μπάλα θα περάσει ελάχιστα άουτ και χαμηλά απο το αριστερό δοκάρι του Παπατολίκα για να γίνει στο 90΄το 2-1 απο τον Κοκονόζι που θα εκτελέσει τον Αργυρόπουλο μέσα απο την περιοχή και δεξιά, με δυνατό διαγώνιο συρτό σουτ.

Λίγο πριν το τέλος δυνατό σουτ του Λαγδάρη θα περάσει ελάχιστα άουτ.

Διαιτητής ο Τεβεκέλης με βοηθούς τους Παπαδόπουλο και Φράγιο

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

Πιερικός (Γιώργος Καμπερίδης): Παπατολίκας, Κυριλλίδης (77΄Κοκονόζι), Τουλίκας, Καταρζτής, Ουατταρα (25΄Κατσιαμήτας), Καρτσαμπάς, Κραγιόπουλος, Κωστίκος, Γκουντρουμπής, Κτιστόπουλος (58΄Παραφέστας), Σαμανίδης.

Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων (Θωμάς Αμπρικίδης): Αργυρόπουλος, Συμπεθέρης, Βλάχος,(75΄Λαγδάρης) Τσουλχάη, Τερζής, Ταταρίδης, Ποτουρίδης (77΄Καπετάνος), Κοκοράκης (62΄Βαφειάδης), Ζωγράφος, Κίτσας, Παρσόπουλος (83΄Ευθυμίου).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου