Κυριακή 7 Μαΐου 2017

Καλλιθέα-Αιγινιακός 0-1


Χρυσή αποδείχτηκε η αλλαγή του Βούλγαρου επιθετικού, ο οποίος σκόραρε στις καθυστερήσεις και έδωσε στον Αιγινιακό το πολύτιμο «τρίποντο». Στο 72’ ο Τσολακίδης αντικαταστάθηκε από τον Ρανγκέλοφ, μια αλλαγή που δικαίωσε πλήρως τον Γιώργο Βλάχο, καθώς στις καθυστερήσεις κατάφερε να κάνει το 1-0 και να δώσει τους τρεις βαθμούς της νίκης στην ομάδα του. 

Έτσι, ο Αιγινιακός βρίσκεται στο +7 από τη ζώνη του υποβιβασμού και έκανε ένα σημαντικό βήμα για την παραμονή του στα σαλόνια της Football League. Από την άλλη, η Καλλιθέα ήταν πιο δραστήρια, είχε τις φάσεις, δεν κατάφερε να βρει δίχτυα και πλέον, βρίσκεται σε δυσχερή θέση, καθώς βρίσκεται στο +5 από την 14η θέση και βλέπει το σενάριο της σωτηρίας ολοένα και να απομακρύνεται.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και στο 5’ ευτύχισαν να δημιουργήσουν την πρώτη καλή στιγμή του αγώνα. Ο Μπέλης έπιασε το σουτ εκτός περιοχής, ωστόσο ο Τόλιος ήταν σε ετοιμότητα και έδιωξε σε κόρνερ, ενώ στο 12’ ήταν η σειρά του Μασέδο να απειλήσει, δίχως βέβαια να ανησυχήσει τον τερματοφύλακα του Αιγινιακού. Στο 22’ ο Μπέλης επιχείρησε ξανά ένα μακρινό σουτ, με τη μπάλα να περνά λίγο έξω από τα γκολπόστ των φιλοξενούμενων. Δύο λεπτά μετά και ύστερα από συνεργασία των Μπέλη και Μασέδο, ο τελευταίος εξαπέλυσε ένα σουτ με καλές προοπτικές, το οποίο, όμως, βρήκε στον Κρεββατά και πέρασε έξω.

Στο 34’ δημιουργήθηκε η πρώτη υποψία φάσης για την ομάδα του Γιώργου Βλάχου, όταν μετά από ωραία μπαλιά του Γκατσολάρι, ο Ζγκούρη δεν πρόλαβε να κάνει την προβολή μέσα στην περιοχή, με τη φάση να περνά ανεκμετάλλευτη. Επτά λεπτά μετά, ο Λιόλιος επιχείρησε να σουτάρει έξω από την περιοχή, με τη μπάλα να κοντράρει σε αμυνόμενους ποδοσφαιριστές και να περνά εκτός αγωνιστικού χώρου. Στο τελευταίο λεπτό του πρώτου μέρους οι Αθηναίοι άνοιξαν το σκορ με την κεφαλιά του Κρεββατά, όμως υψώθηκε η σημαία του βοηθού κι έτσι, οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ να είναι 0-0.

Η πρώτη καλή στιγμή του δεύτερου μέρους ήρθε στο 49’,με την εκτέλεση φάουλ του Μπέλη να περνά ελαφρώς πάνω από τα δοκάρια του Τόλιου, ενώ στο 67’ η εκτέλεση κόρνερ του Γιαζιτζόγλου πήρε παράξενη τροπή, ωστόσο ο Σταυριανός έδειξε τα αντανακλαστικά του και έδωσε ξανά κόρνερ.

Στο 76’ ο Μπέλης γέμισε, με τον Συριόπουλο να μην πιάνει «γεμάτα» την κεφαλιά, με τη μπάλα να περνά άουτ. Στο 80’ και μετά από γύρισμα του εξαιρετικά δραστήριου Μπέλη, ο Κρεββατάς δεν κατάφερε με γυριστό σουτ να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα και να παραβιάσει την εστία της πιερικής ομάδας. Στο 84’ ο νεοεισαχθείς Ρανγκέλοφ επιχείρησε του σουτ, με τη μπάλα να περνά άουτ. Στις καθυστερήσεις, ο Αιγινιακός κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Ο Μπόγνταν Ρανγκέλοφ με σουτ νίκησε τον Σταυριανό για το 1-0, «παγώνοντας» το Ελ Πάσο.

Διαιτητής: Βάτσιος (Δυτικής Αττικής)
Βοηθοί: Καμπούρης (Εύβοιας), Τζαφόλιας (Ανατολικής Αττικής)

Καλλιθέα (Σωτήρης Τζουρμεκιώτης): Σταυριανός, Λεβέντης, Σταμόπουλος, Συριόπουλος, Ντιαγκιτέ, Γκίνη (74’ Γουόρντεν), Μασέδο, Τσίπρας (64’ Σμυρλής), Κρεββατάς, Μπέλης, Κατσικογιάννης (53’ Τσώνης).

Αιγινιακός (Γιώργος Βλάχος): Τόλιος, Τοπαλίδης, Γιαζιτζόγλου, Πασαλίδης, Λιόλιος, Αντωνιάδης, Πατράλης, Τσολακίδης (72’ Ρανγκέλοφ), Γκατσολάρι (87’ Μουκίδης), Φασίδης, Ζγκούρη (90+ Παπουτσογιαννόπουλος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου