Τρίτη 2 Μαΐου 2017

ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ "ΕΠΙΑΣΑΝ" ΤΟ ΜΑΗ ΣΤΑ ΡΥΑΚΙΑ ΠΙΕΡΙΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)


Αστείρευτο κέφι μέχρι αργά το απόγευμα της Πρωτομαγιάς στο χώρο αναψυχής "Πουρνιά", στο Δ.Δ. Ρυακίων του Δήμου Πύδνας - Κολινδρού Πιερίας.


Μέσα στην καταπράσινη ανοιξιάτικη φύση, με τον υδράργυρο να σκαρφαλώνει στους 25C, εκατοντάδες κόσμου επέλεξαν το μαγευτικό τοπίο στη θέση "Πουρνιά" Ρυακίων. 



Οι ψησταριές είχαν την τιμητική τους. Πηγαδάκια, παρεούλες και ατελείωτο παιχνίδι μικρών και μεγάλων συνέθεταν ένα τέλειο σκηνικό για μια απολαυστική απόδραση στη φύση με αφορμή την αργία της Πρωτομαγιάς. 


Ο τοπικός σύλλογος φρόντισε και για την ορχήστρα με τα κλαρίνα που ξεσήκωσε το λαϊκό αίσθημα. 

Φωτογραφία του Vagelis Lagdaris.

Φωτογραφία του Vagelis Lagdaris.

Στην περιοχή βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Πύδνας Κολινδρού Βαγγέλης Λαγδάρης, ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Καλύβας, ο πολιτευτής Δημήτρης Μπέης, ο ιδιοκτήτης της Olympia Electronics Δημήτρης Λακασάς, το μέλος του ΔΣ του Επιμελητηρίου Πιερίας, ιδιοκτήτης της e-stos Σταύρος Κωνσταντινίδης και ο ιδιοκτήτης της OPTO Hellas Χρήστος Παπανικολάου. 

Ατελείωτο παιχνίδι στην παιδική χαρά 
  
Μαγευτική η διαδρομή προς τους καταρράκτες της περιοχής

Πεζοδρομία μέχρι τους καταρράκτες προτίμησε ο πετυχημένος επιχειρηματίας της OPTO Hellas Χρήστος Παπανικολάου με την εκλεκτή της καρδιάς του Ευγενία Ασαρίδου και τις χαριτωμένες ανιψιές του.


Ψησταριές, ποτό, τραγούδι και χορός
   



  


   






http://www.epirroes.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου