Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016

Πιερικός-Νίκη Βόλου 1-3 Πλήρωσε τα λάθη και τη δυστοκία του!


Πλήρωσε τα πολλά του λάθη (ιδιαίτερα στο πρώτο μέρος) στην αμυντική του γραμμή ο Πιερικός, τα οποία δε συγχώρησαν οι επιθετικοί της ομάδας της Μαγνησίας και έτσι ήρθε το τελικό 1-3 που έδωσε δίκαια το τρίποντο στη Νίκη Βόλου.


Τα νέα παιδιά της Κατερινιώτικης ομάδας προσπάθησαν επιθετικά, δημιούργησαν και έχασαν πολλές ευκαιρίες για γκολ αλλά τόσο τα αμυντικά λάθη του πρώτου μέρους

, όσο και η επιθετική του δυστοκία, έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη του αγώνα και το τελικό σκορ στην αναμέτρηση του Α΄ΔΑΚ.

Στο 9΄και κόντρα στη ροή του παιχνιδιού αφού μπήκε αρχικά καλύτερα ο Πιερικός, η Νίκη θα ανοίξει το σκορ με τον Παπαγεωργίου όταν ο Νικιλτσιώτης θα περάσει από πλάγια αριστερά, θα σεντράρει και ο ποδοσφαιριστής της Βολιώτικης ομάδας θα κάνει το 0-1 για την ομάδα του.

Πολύ ωραία ανάπτυξη από τους παίκτες του Πιερικού στο 20΄και σέντρα του Μπαρούτα από αριστερά στο 2ο δοκάρι, ο Παναγιωτίδης θα βγεί στην πορεία της μπάλας και θα πλασάρει στην άδεια εστία της Νίκης αλλά η μπάλα θα βρεί στον Παπαδόπουλο και θα βγεί άουτ με τους Κατερινιώτες να χάνουν μεγάλη ευκαιρία για το 1-1.
Στο 24΄ο Πιερικός δέχθηκε το 0-2 όταν ο Παπαδήμας πέρασε από τα δεξιά, μπήκε μέσα στην περιοχή και σέντραρε, στην πορεία της μπάλας βγήκε ο Νικιλτσιώτης και πλάσαρε τον Σοϊλεμέζογλου για να γίνει το σκορ 0-2.
Στο 28΄ ο Πιερικός και πάλι κοντά στο γκολ όταν σε σέντρα από αριστερά ο Λαζόπουλος μόνος του μέσα στην περιοχή του Τζήμα, δε θα μπορέσει να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα της Νίκης.

Στο 35΄ και πάλι στο γκολ ο Πιερικός όταν ο Νταντίνης έβγαλε μόνο του τον Αγαθαγγελίδη απέναντι στον Τζήμα, αυτός θα σουτάρει για το γκολ αλλά ο τερματοφύλακας της Νίκης θα σώσει την εστία του.
Έτσι οι δυο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για ημίχρονο με τον Πιερικό να δικαιούται τουλάχιστον ένα γκολ αλλά και να πληρώνει τα λάθη του.
Στο 46΄ο Λαζόπουλος «πέταξε» ακόμα μια ευκαιρία για την ομάδα του, όταν βρέθηκε στην 1η φάση του 2ου μέρους ανενόχλητος μέσα στην μικρή περιοχή του Τζήμα αλλά η κεφαλιά του πέρασε άουτ.

Φοβερό γκολ από τον Αγαθαγγελίδη στο 60΄από προσωπική προσπάθεια του νεαρού ποδοσφαιριστή του Πιερικού που «μπούκαρε» μέσα στην περιοχή του Τζήμα, σούταρε δυνατά, η μπάλα κόντραρε στα πόδια των αμυντικών της Νίκης και κατέληξε στα δίχτυα της ομάδας της Μαγνησίας.

Ο Δημολιός στο 63΄ θα βγεί από αριστερά και θα σεντράρει μέσα στην περιοχή του Σοϊλεμέζογλου και ο Νικιλτσιώτης με πλασέ θα κάνει το 1-3 την ομάδα του Βόλου.

Μεγάλη απόκρουση του Τζήμα που κρατάει το 1-3 για την ομάδα του στο 71΄όταν σε σέντρα μέσα στην περιοχή της Νίκης σούταρε με τη μία ο Αγαθαγγελίδης και έβγαλε ο γκολκίπερ της ομάδας της Μαγνησίας.
Στην επόμενη φάση η Νίκη θα μπορούσε να κάνει το 1-4 αλλά η πάσα του Νικιλτσιώτη πέρασε από τον Ζενούνι που δε μπόρεσε να προλάβει να στείλει στα δίχτυα.

Ο Πιερικός στο 85΄έμεινε με 10 παίκτες αφού αποχώρησε τραυματισμένος στον ώμο ο αρχηγός της ομάδας της Πιερίας Σίμος Παπαδόπουλος.
Άν και με 10 παίκτες οι Κατερινιώτες είχαν δοκάρι με τον Λαζόπουλο στις καθυστερήσει του αγώνα.

Διαιτητής ο Ζούγρας με βοηθούς τους Καρακώστα και Νίκζα

Πιερικός (Μιχάλης Ζιώγας): Σολεϊμέζογλου, Γελαδάρης, Μπαρούτας, Κραγιόπουλος, Αγησιλάου (46΄Συμεωνίδης), Λούγκος, Νταντίνης, Παναγιωτίδης (25΄ Κοκονόζι 70΄Καμαρά), Λαζόπουλος, Παπαδόπουλος, Αγαθαγγελίδης

Νίκη Βόλου (Στέφανος Ξηροφώτος): Τζήμας, Παπαδάμας, Δημολιός, Παρασκευαϊδης, Βέργος, Παπαγεωργίου (77΄Κόλα), Νικλιτσιώτης, Κορέτα (89΄Ματθίου), Μέτσε, Τσουρέλης (58΄Ζενούνι)

http://pieriasport.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου