Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016

ΠΙΕΡΙΑ: Συνελήφθη διακινητής λαθρομεταναστών - Μετέφερε έναντι αμοιβής 12 Μπαγκλαντεσιανούς


Οι διαρκείς και στοχευμένοι έλεγχοι των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Λιτόχωρου, είχαν ως αποτέλεσμα τον εντοπισμό και τη σύλληψη 54χρονου ημεδαπού στην Πιερία, για  παράνομη διακίνηση αλλοδαπών. 

Ειδικότερα, χθες (25-11-2016) τα ξημερώματα οι αστυνομικοί εντόπισαν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 54χρονος σε παράπλευρη οδό της Εθνικής Οδού Αθηνών - Θεσσαλονίκης με κατεύθυνση την Αθήνα στο ύψος της Λεπτοκαρυάς Πιερίας και προ επικείμενου αστυνομικού ελέγχου, ο 54χρονος εγκατέλειψε το όχημα και διέφυγε. 

Όπως διαπιστώθηκε στο παραπάνω αυτοκίνητο επέβαιναν 12 άνδρες υπήκοοι Μπαγκλαντές ηλικίας από 18 έως 34 ετών, οι οποίοι στερούνταν των απαραίτητων εγγράφων για τη νόμιμη παραμονή τους στην ελληνική Επικράτεια.

Εκδόθηκαν άμεσα αστυνομικές αναζητήσεις κατά τις οποίες εντοπίσθηκε λίγο αργότερα ο 54χρονος σε κοντινή περιοχή και συνελήφθη.

Από την αστυνομική έρευνα διαπιστώθηκε ότι ο συλληφθείς παρέλαβε τους αλλοδαπούς από περιοχή της Θεσσαλονίκης έναντι αμοιβής, με σκοπό να τους μεταφέρει στην Αθήνα.

Τα προαναφερόμενο αυτοκίνητο καθώς και 2 κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 140 Ευρώ που βρέθηκαν στην κατοχή του 54χρονου, κατασχέθηκαν.

Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης Πιερίας.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου