Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017

Απόλλων Λιτοχώρου - Αναγέννηση Κολινδρού 1-5 Σημαντική εκτός έδρας νίκη


Πολύ σημαντική νίκη, σε κρίσιμο σημείο του πρωταθλήματος, σημείωσε η Αναγέννηση Κολινδρού, περνώντας με ευρύ σκορ από το Λιτόχωρο.


Το συγκρότημα του Μπόμπαν Ραγγέλοβιτς αναπτέρωσε τις ελπίδες παραμονής, από την άλλη ο νεανικός Απόλλων του Γιάννη Μυστακίδη προσπάθησε, αλλά δεν τα κατάφερε. Αναγνωρίζοντας τη σημασία του αγώνα, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πολύ δυνατά και «καθάρισαν» από το πρώτο μέρος.


Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Γιώργος Μαντζουράκης, που σημείωσε χατ-τρικ, στο 9΄ (με «καρφωτή» κεφαλιά, έπειτα από κόρνερ του Κατσιούλα), στο 43΄ (με απευθείας φάουλ, η μπάλα αναπήδησε μπροστά από τον τερματοφύλακα και τον ξεγέλασε) και στο 69΄ (με δυνατό, συρτό σουτ, αξιοποιώντας καταπληκτική μπαλιά του Α. Τραούδα).

Σκόραραν επίσης ο Ορέστης Μπατσαράς (στο 11΄, ύστερα από ατομική ενέργεια και παράλληλη σέντρα του Παναγιωτίδη), ο Θανάσης Μάλλας (στο 63΄ με πλασέ, από σέντρα του Καριοφύλλη) και ο νεαρός Ρομπέρτο (στο 72΄, μετά από σέντρα του Ρενάτο).
Στο 35΄ διαγώνιο σουτ του Μαντζουράκη στο οριζόντιο δοκάρι. Άριστη η διαιτησία του Πολυχρόνη (Στίκος, Δημητριάδης).

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ
Ζυκηρόπουλος, Γ. Παπαδιαμαντής (46΄ Κατέλας), Κεχαγιάς, ΚΛΙΓΓΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΤ. ΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΗΣ, Μάλλας, ΑΝΔΡΕΑΔΗΣ, Ρομέο, Μυστακίδης (63΄ Εράλντο), ΚΑΡΙΟΦΥΛΛΗΣ, Λιάγκας (21΄ Μάριο).

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ
Ν. Τραούδας, ΜΠΑΝΤΕΣ, ΜΠΑΤΣΑΡΑΣ, ΧΡΥΣΑΦΗΣ, ΜΥΣΙΟΥΔΗΣ, Ρενάτο, Μπουρανής (46΄ Μπουλάρι), Παναγιωτίδης (46 Ρομπέρτο), Α.Τραούδας(80΄Μπαδές),ΜΑΝΤΖΟΥΡΑΚΗΣ, Κατσιούλας.


ΣΑΒΒΑΣ ΑΧΛΑΤΛΗΣ
Πηγή: Ολύμπιο Βήμα 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου