Κυριακή 26 Μαρτίου 2017

Survivor 2017. Γιατί οι γυναίκες έχουν τρελαθεί με τον Αγγελόπουλο;


Ποιος είναι ο Αγγελόπουλος; Πιος είναι αυτός ο Ντάνος που όλες οι γυναίκες τον βλέπουν και λιώνουν; Ποιος είναι αυτός ο άντρας που ως μοντέλο ανδρός είχαμε τόσο καιρό να δούμε μπροστά απο τις τηλεοπτικές κάμερες…αλλά μακριά απο αυτές υπάρχει και ζεί ανάμεσά μας;
Μπορεί τα πρότυπα του εξωτερικού που θέλουν τον σύγχρονο άντρα μετροσέξουαλ, κλαρίνο, λίγο καλιαρντό, με το φρυδάκι βγαλμένο, τατούαζ και το παντελόνι πάνω απο τον αστράγαλο να ξενερώνουν τις γυναίκες;

Το σίγουρο είναι πώς αυτά τα λανθασμένα «κουνιστά» πρότυπα έχουν φέρει τα πάνω κάτω στο παιχνίδι του φλέρτ και δεν είναι λίγες οι γυναίκες εκείνες που αναζητούν αυτό που στην γλώσσα την δική μου αποκαλώ γνήσια αρσενικά. Πρότυπα που δυστυχώς δεν τα βρίσκουν.
Γιατί κυρίες μου αρσενικός δεν είσαι-γίνεσαι εξαιτίας των κοιλιακών σου… αλλά εξαιτίας της συμπεριφοράς σου. Εκεί διαφέρει ο τύπος. Ο Αγγελόπουλος λοιπόν δεν έκανε τίποτε περισσοτερο απο αυτό που κάνει και στην ζωή του μακριά απο το παιχνίδι. Στο νησί του. Στην Σκιάθο. Ο Γιώργος είναι ένας απόλυτος τύπος που δεν μπορεί να στεριώσει με καμία γυναίκα-γι΄αυτό και δεν έχει μέχρι τώρα στην ζωή του καμία μεγάλη σχέση- αλλά αγαπά όσο τίποτε άλλο τις γυναίκες. Ζεί τις στιγμές του… γιατί για τον Γιώργο η ζωή του είναι στιγμές. Έντονες, παθιάρικες, μοναδικές.
Γιατί αγαπήθηκε πολύ; Γιατί προάγει το μοντέλο ενός αρσενικού που κάνει τις γυναίκες να θυμηθούν τον μπαμπά τους. Είναι προστατευτικός, απόλυτος, γνώστης, έχει απαντήσεις στις περισσοτερες ερωτήσεις, νοιάζεται, επιβιώνει, βοηθάει, θέτει όρια, παλεύει και έχει ηγετικές ικανότητες.
Στοιχεία που κάνουν τους δήθεν να ανησυχούν και τις γυναίκες να λιώνουν. Και κάπου εκεί έρχεται και το στοιχείο της Παιδείας. Μπορεί κάποιες να βλέπουν στο πρόσωπό του, έναν άνθρωπο απαίδευτο στην ουσία αλλά ιδανικό για να πρωταγωνιστεί στις φαντασιώσεις τους και άλλες να καταλαβαίνουν ότι η παιδεία που έχει ο Αγγελόπουλος απο το πεζοδρόμιο είναι πολύ πιο σημαντική απο τα καλύτερα Πανεπιστήμια.
Ας μην κρυβόμαστε. Αυτή η παιδεία του πεζοδρομίου είναι σαν την στύση. ΑΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ!!!

http://blogs.gossip-tv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου