Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017

H ΔΙΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ και πάλι στις οθόνες μας!


Το σήμα της ΔΙΟΝ τηλεόρασης έκανε την εμφάνισή του, από χθες Τρίτη 7/3/2017, και πάλι στους τηλεοπτικού μας δέκτες.
Έπειτα  από απουσία δύο ετών περίπου, ο τηλεοπτικός σταθμός της Πιερίας επέστρεψε στις τηλεοράσεις της Κεντρικής Μακεδονίας, με σκοπό να συνεχίσει τη δυναμική του πορεία, προσφέροντας στους τηλεθεατές πετυχημένες παραγωγές.


Μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να ξεκινήσουν αγαπημένες εκπομπές του καναλιού, όπως το μεσημεριανό  μαγκαζίνο «Ευ ζην» με τον Ευγένιο Ολύμπιο – Παπαδόπουλο, το   «survivor στη διασκέδαση» και άλλες πετυχημένες παραγωγές. Επιπλέον, η διοίκηση του καναλιού σχεδιάζει το νέο δελτίο ειδήσεων, το οποίο αναμένεται να βγει στον «αέρα» σε ένα μήνα περίπου, αλλά και άλλες εκπομπές.

Στο «τιμόνι» του καναλιού εξακολουθεί να είναι ο γνωστός κατερινιώτης επιχειρηματίας Πλάτων Τασχουνίδης, ενώ τα κεντρικά στούντιο βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη, στη δυτική  είσοδο της πόλης. Να σημειωθεί ότι η ΔΙΟΝ τηλεόραση, πριν από δύο χρόνια, είχε ενταχθεί στο δίκτυο Hellas net του εφοπλιστή Καραγιώργη και μετονομάστηκε σε «ΠΟΝΤΟΣ TV», φιλοξενώντας, κυρίως, εκπομπές πολιτιστικού περιεχομένου.

Ωστόσο, το φιλόδοξο τηλεοπτικό εγχείρημα στην πορεία ναυάγησε  κι έτσι η διοίκηση του τηλεοπτικού σταθμού της Πιερίας έλαβε την απόφαση να επιστρέψει στην ιδιαίτερα επιτυχημένη συνταγή, εκπέμποντας και πάλι στις οθόνες μας τη ΔΙΟΝ τηλεόραση. Ενός τηλεοπτικού σταθμού που αγαπήθηκε όχι μόνον από τους τηλεθεατές της Πιερίας, αλλά και της ευρύτερης περιοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου