Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2017

Ο ...Τίγρης δάγκωσε τον Κούγια! Στο νοσοκομείο για ...εξετάσεις και πάλι ο ποινικολόγος

«Άγριο» επεισόδιο στη Βουλιαγμένη: Ο Μελισσανίδης γρονθοκόπησε τον Κούγια!
Βαριές κουβέντες φέρεται να αντάλλαξαν οι ισχυροί άνδρες της ΑΕΚ και της ΑΕΛ ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως «έπεσαν» και… ψιλές.


Απομένουν μόλις λίγα 24ωρα πριν την αναμέτρηση της Κυριακής (10/9) στο ΟΑΚΑ ανάμεσα στην ΑΕΚ και την ΑΕΛ και το κλίμα έχει δυναμιτιστεί επικίνδυνα, μετά και τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, ο Δημήτρης Μελισσανίδης φέρεται να γρονθοκόπησε τον Αλέξη Κούγια σε γνωστό μαγαζί των νοτίων προαστίων, το απόγευμα της Παρασκευής (8/9). Οι δύο άντρες αρχικά λογομάχησαν, αλλά στη συνέχεια ο Κούγιας φέρεται να ειρωνεύτηκε τον ισχυρό άνδρα της ΑΕΚ ο οποίος επιτέθηκε στον γνωστό ποινικολόγο.

Τα πάντα πάντως φαίνεται πως ξεκίνησαν την Πέμπτη (7/9) και από τον ορισμό του Άγγελου Ευαγγέλου στην αναμέτρηση της Κυριακής. Μια εξέλιξη που δεν άρεσε καθόλου στους ανθρώπους της Λάρισας, οι οποίοι εξέδωσαν ανακοίνωση. Μια μέρα μετά η ΠΑΕ ΑΕΚ κατήγγειλε τους Θεσσαλούς  στην επιτροπή δεοντολογίας της ΕΠΟ για την ανακοίνωση τους και το κλίμα άρχισε να βαραίνει... επικίνδυνα!

Μοιραία λοιπόν άναψαν τα αίματα, μόλις οι δυο άνδρες συναντήθηκαν ενώ είναι χαρακτηριστικό πως χρειάστηκαν πάνω από δέκα άτομα για να τους χωρίσουν και να τους απομακρύνουν προκειμένου να εκτονωθεί η κατάσταση!

Λίγο αργότερα ο Αλέξης Κούγιας πήγε στο αστυνομικό τμήμα της Βουλιαγμένης και κατέθεσε μήνυση για ξυλοδαρμό και εξύβριση εις βάρος του Δημήτρη Μελισσανίδη. Στη συνέχεια ο γνωστός ποινικολόγος και αφεντικό της ΑΕΛ πήγε στο νοσοκομείο για να υποβληθεί σε εξετάσεις και να διαπιστωθεί η κατάσταση της υγείας του.
Πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου