Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2017

Απόλλων Λιτοχώρου-Αναγέννηση Κολινδρού 1-2 με ανατροπή και ...έφηβο Ηλία Μποταΐτη!

Η είσοδος του Ηλία Μποταΐτη στον αγώνα, λειτούργησε ευεργετικά για την ομάδα της βόρειας Πιερίας και τα "τσακάλια" του Κολινδρού, κατάφεραν να πάρουν μια μεγάλη εκτός έδρας νίκη επι του επίσης ιστορικού Απόλλωνα στο Λιτόχωρο.


Οι νεαροί γηπεδούχοι του Γιάννη Μυστακίδη κατάφεραν να προηγηθούν 1-0 και δημιούργησαν προϋποθέσεις να φτάσουν και σε δεύτερο γκολ αλλά δε τα κατάφεραν, με αποτέλεσμα η Αναγέννηση να ισοφαρίσει αρχικά και στη συνέχεια να πάρει μια σημαντική εκτός έδρας νίκη για τη συνέχεια και τρεις πολύτιμους βαθμούς.

Το σκορ άνοιξε στο 30΄ο Δ. Κουκουνάρας για τους γηπεδούχους, βάζοντας μπροστά στο σκορ την ομάδα του Απόλλωνα και με τους παίκτες της ομάδας του Κολινδρού να διαμαρτύρονται για φάουλ στη φάση της επίτευξης του τέρματος.

Έτσι μπήκαν στο ημίχρονο οι δυο ομάδες και στην επανάληψη χρειάστηκαν πέντε λεπτά αγών για να φέρουν τα "τσακάλια" το παιχνίδι στα ίσια με γκολ που πέτυχε ο Τραούδας μετά απο πάσα του Ματζουράκη.


Η είσοδος του Ηλία Μποταΐτη στον αγωνιστικό χώρο στο 37ο λεπτό, έδωσε μεγαλύτερη ευκολία στην κυκλοφορία της μπάλας για τους φιλοξενούμενους. Παρόλα αυτά όμως οι γηπεδούχοι ήταν απειλητικοί στις ...επισκέψεις τους κοντά στην περιοχή του Μοσχίδη και σε μια απο αυτές, είχαν δοκάρι απο κόρνερ του Καριοφύλλη και  κεφαλιά του Σάλτα στο 78΄.

Κι αφού πέρασε αυτή η δύσκολη φάση για την Αναγέννηση, ήρθε η επόμενη του 80ού λεπτού. Μποταΐτης, Μπαντές και Τραούδας συνεργάστηκαν τέλεια και ο τελευταίος έγραψε το τελικό 1-2 για την ιστορική ομάδα του Κολινδρού.

Διαιτητής ήταν ο Ντασιόπουλος με βοηθούς τους Στίκο και Φωτιάδη.

Απόλλων Λιτοχώρου (Γιάννης Μυστακίδης): Τσαρούχας, Γκίνας, Μουρουκου,Παπαδιαμάντη Σ. Κεψαλάς (55΄Βουζιανάς), Ζησιός,ν Σπυριδόπουλος, Λιάγκας, Κεχαγιας (46΄ Καριοφίλλης), Σάλτας, Κουκουνάρας (46΄Δημητρίου)

Αναγέννηση Κολινδρού (Ηλίας Μποταΐτης): Μοσχίδης, Μπαντές (85΄ Γιαουτζής), Μαυρίδης, Χρυσάφης, Ρενάτο, Παναγιωτίδης, Ματζουράκης, Μπουρανής (37΄Μποταΐτης), Τραούδας, Μπατσαράς, Μυσιούδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου