Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017

Δυναμική παρουσία της OLYMPIA ELECTRONICS A.E. στην έκθεση OFSEC 2017

H OLYMPIA ELECTRONICS A.E. συμμετείχε δυναμικά στην διεθνή έκθεση OFSEC (Oman Fire & Security), που πραγματοποιήθηκε στο Μουσκάτ του Ομάν, από τις 9 έως τις 11 Οκτωβρίου 2017. Πρόκειται για την μοναδική και πιο ολοκληρωμένη έκθεση του Ομάν για την πυρκαγιά, την προστασία και την ασφάλεια.


To Ομάν, η δεύτερη μεγαλύτερη σε μέγεθος χώρα της Αραβικής χερσονήσου, αποτελεί μία εξαιρετική αγορά με πολλές προοπτικές ανάπτυξης. Η τριήμερη έκθεση OFSEC 2017 προσέλκυσε τη συμμετοχή μεγάλου αριθμού εκθετών και εκπροσώπων από περισσότερες από 30 χώρες, με μια τεράστια γκάμα νέων προϊόντων και υπηρεσιών. Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. συμμετείχε στην OFSEC 2017 με τα νέα της προϊόντα που δίνουν λύσεις στους ηλεκτρολόγους, εγκαταστάτες και στο τελικό καταναλωτικό κοινό. Από τα προϊόντα της εταιρείας ξεχώρισαν τα Κεντρικά Συστήματα Μπαταριών CBS, τα οποία είναι αυτοματοποιημένα και διαθέτουν πολλές δυνατότητες και η νέα σειρά φωτιστικών ασφαλείας με LEDs.

Την OLYMPIA ELECTRONICS A.E. εκπροσώπησαν ο κ. Παναγιώτης Αρβανιτίδης – Ιδρυτής της εταιρείας και ο κ. Παντελής Αντάρ – Διευθυντής Εξαγωγών, οι οποίοι συναντήθηκαν με κυβερνητικά και επιχειρηματικά στελέχη και αντάλλαξαν βέλτιστες πρακτικές για την αντιμετώπιση των προκλήσεων και την διερεύνηση των μεθόδων για την ενσωμάτωση τεχνολογιών ασφάλειας και προστασίας.




«Πιστεύουμε στην Ελλάδα – Παράγουμε στην Ελλάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου