Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017

Αναγέννηση Κολινδρού-Πρόοδος Π. Κεραμιδίου 2-0 Δίκαια τα "τσακάλια"!

Χωρίς απώλειες συνέχισε την συγκομιδή των βαθμών της η Αναγέννηση Κολινδρού, που πέτυχε μια ακόμη νίκη επι της Προόδου Π. Κεραμιδίου με σκορ 2-0.  Οι γηπεδούχοι έμειναν νωρίς στον αγωνιστικό χώρο με παίκτη λιγότερο, χωρίς όμως αυτό να μπορέσουν να εκμεταλλευτούν οι παίκτες του Τόλη Μπαρμπαγεωργόπουλου και να γνωρίζουν έτσι δίκαια την ήττα.
Απο την άλλη οι γηπεδούχοι του Ηλία Μποταΐτη, έδειξαν έμπειροι στην διαχείριση της εις βάρος τους εξέλιξης με την κόκκινη κάρτα που δέχθηκαν, δημιούργησαν κι άλλες φάσεις για γκολ αλλά τελικά πέτυχαν δυο, τα οποία αποδείχθηκαν αρκετά για να πάρουν τους τρείς σημαντικούς βαθμούς της νίκης.

Το σκορ άνοιξε ο νεαρός Ορέστης Μπατσαράς μετά απο όμορφη πάσα του Παναγιωτίδη κι ενώ οι γηπεδούχοι έπαιζαν ήδη με παίκτη λιγότερο αφού είχε αποβληθεί ο Τραούδας απο τον διαιτητή Διακουμάκο. Στην φάση αυτή υπήρξε μικρή διακοπή και κίτρινη δέχθηκαν δυο ακόμη ποδοσφαιριστές της φιλοξενούμενης ομάδας για τα σπρωξίματα στον χώρο του κέντρου.

Αυτή ήταν και η μόνη φάση στην οποία οξύνθηκαν τα πνεύματα σε ένα ήρεμο σε γενικές γραμμές παιχνίδι. 

Στο 58΄ο Τσιαουσίδης θα πραγματοποιήσει δύσκολη απόκρουση σε σουτ του Παναγιωτίδη απο αριστερά και πλασέ του σκόρερ Μπατσαρά θα περάσει ελάχιστα άουτ στο 78΄για να έρθει το 82΄όπου θα "καθαρίσει" ουσιαστικά το αποτέλεσμα της συνάντησης, όταν ο Μαντζουράκης θα εκτελέσει φάουλ απο πλάγια αριστερά, στην πορεία της μπάλας θα βγεί ο Μπουρανής και με κεφαλιά θα διαμορφώσει το τελικό 2-0.

Στο 62΄αποβλήθηκε και ο Κακάνης της Προόδου για να αποκατασταθεί η αριθμητική ισορροπία των δυο αντιπάλων στον αγωνιστικό χώρο.

Διαιτητής ήταν ο Διακουμάκος με βοηθούς τους Βασιλειάδη και Παραδεισόπουλο

Αναγέννηση Κολινδρού (Ηλίας Μποταΐτης): Μοσχίδης, Μπαντές (82΄Μυσιούδης), Γιαουτζής (85΄Μαυρίδης), Χρυσάφης, Ορφανίδης, Ρενάτο, Μπατσαράς, Μπουρανής, Τραούδας, Παναγιωτίδης (67΄ Μποταΐτης), Μαντζουράκης.

Πρόοδος Π. Κεραμιδίου (Τόλης Μπαρμπαγεωργόπουλος): Τσιαουσίδης, Τζιμίκας, Τσιάμης Θ. (75΄Πασχ. Ζαματζάς), Σκουριάς (46΄Ηλ. Μπατζώνης), Ζαμαντζάς Θεοδ., Τσιάμης Θ.Χ., Δημητρίου (46΄Καραγιάννης), Κακάνης, Μπατζώνης, Ασλανίδης (70΄Τρόκα), Παπαζιός

http://pieriasport.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου