Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2017

Οταν συνεργάζονται σύζυγος και ερωμένη: Εβαλαν να τον απαγάγουν, να τον δείρουν και να τον αφήσουν γυμνό σε δάσος

Μία απατημένη γυναίκα είναι πάντα επικίνδυνη. Οταν συνεργάζονται δύο όμως, τότε τα πράγματα μπορούν να πάρουν πολύ άσχημη τροπή.
Το μάθημα αυτό πήρε με πολύ σκληρό τρόπο ένας Γερμανός. Η σύζυγός του και η ερωμένη του τον εκδικήθηκαν μαζί, καθώς προσέλαβαν ανθρώπους που τον απήγαγαν και τον βασάνισαν. Η υπόθεση έφτασε τώρα στο δικαστήριο.
Η Ιβόν Σμιντ και η ερωμένη του πρώην, πλέον, συζύγου της, Μπίργκιτ Κόενινγκ κατηγορούνται ότι υπέβαλαν τον Τόμας Λ. σε μία τόσο βάναυση διαδικασία, που ακόμη υποβάλλεται σε ψυχιατρική θεραπεία.

O άνδρας απήχθη από σταθμό φορτηγών στο Βερολίνο, το 2015. Τον έγδυσαν, τον έδεσαν, του έκλεισαν τα μάτια και τον έβαλαν σε φορτηγό ψυγείο με το οποίο τον μετέφεραν σε απομακρυσμένο δάσος. Εκεί, ένας από τους τέσσερις που είχαν προσληφθεί για τη «δουλειά» τον έσυρε έξω το όχημα και του είπε να σταματήσει να ενοχλεί την Ιβόν, αλλιώς θα το πληρώσει.
Στη συνέχεια τον ξυλοκόπησε και του είπε να μετρήσει μέχρι το 100 προτού αφαιρέσει το ύφασμα που του είχαν δέσει στα μάτια. Οταν το έκανε, βρέθηκε εγκαταλελειμμένος και γυμνός, στους 2 βαθμούς Κελσίου. Κατάφερε να σταματήσει ένα αυτοκίνητο που τον μετέφερε σε αστυνομικό τμήμα και στη συνέχεια διακομίσθηκε σε νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ότι είχε τραύματα στο κεφάλι και το στομάχι.
Η Σμιντ, πρώην πλέον σύζυγος του άνδρα, αποδέχθηκε τις κατηγορίες την πρώτη ημέρα της δίκης, σύμφωνα με την Daily Mail. Η 39χρονη είπε στο δικαστήριο ότι ο Τόμας Λ. την κακοποιούσε τα δέκα χρόνια του γάμου τους και περιέγραψε την απαγωγή ως «αυθόρμητη και δίχως σχεδιασμό ενέργεια». Σύμφωνα με την ίδια, ο άνδρας της συνέχισε να την παρενοχλεί ακόμη και μετά τον χωρισμό τους.
Η Κόενινγκ δεν έχει καταθέσει ακόμη. Ομως, σύμφωνα με την Daily Mail, η 37χρονη είπε στην αστυνομία ότι ο Τόμας Λ. την απατούσε.


Πηγή: iefimerida.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου