Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017

Α.Ε. Καρίτσας – Αναγέννηση Κολινδρού 3-0 "Βλέπει" τελικό η ΑΕΚ!


Ανώτερη σε όλα τα επίπεδα η Α.Ε. Καρίτσας νίκησε εύκολα με 3-0 την Αναγέννηση Κολινδρού και έκανε αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στον τελικό. Η ομάδα του Σάκη Λιάγκα έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο, είχε δύο χαμένα πέναλτι και αρκετές ακόμα ευκαιρίες.


Η ΑΕΚ μπήκε πολύ δυνατά πιέζοντας από το ξεκίνημα του αγώνα. Στο 14’ το δυνατό σουτ του Μαυρίδη «τράνταξε» το οριζόντιο δοκάρι και πέντε λεπτά αργότερα ο Τρικαλόπουλος κέρδισε πέναλτι.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μπέης, όμως ο Τραούδας με καταπληκτική απόκρουση κράτησε το μηδέν.
Η ΑΕΚ συνέχισε να πιέζει και στο 31’ ο Τρικαλόπουλος με σουτ νίκησε τον Τραούδα, όμως οι αμυντικοί έδιωξαν πάνω από τη γραμμή. Τελικά το γκολ ήρθε στο 45ο λεπτό όταν, μετά από ωραία ομαδική προσπάθεια, ο Τρικαλόπουλος έδωσε στον Ταρασιάδη, αυτός απέφυγε τον τερματοφύλακα και πλάσαρε για το 1-0.

Το 2-0 έκανε ο Ελισιάδης με ωραία εκτέλεση φάουλ στο 73ο λεπτό, ενώ δύο λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι κέρδισαν και δεύτερο πέναλτι. Αυτή τη φορά το εκτέλεσε ο Ταρασιάδης, αλλά και πάλι ο Τραούδας απέκρουσε.
Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στο 88ο λεπτό ο Βασίλης Ταρασιάδης, ενώ η Αναγέννηση τελείωσε τον αγώνα με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Λακασά λίγο αργότερα.

Διαιτητής: Συμεωνίδης
Βοηθοί: Βρούζος, Γιαμούζης.

ΑΕ ΚΑΡΙΤΣΑΣ: Τσιλεγκερίδης, Δαλαμήτρας, Τζιάμας, Μπουτογιάννης, Ευθυμιάδης, Μπέης, Τρικαλόπουλος (73’ Θ. Μητράκας), Ελισιάδης, Ταρασιάδης, Παπαστεργίου (86’ Δελαβερίδης), Μαυρίδης (88’ Τσιμήτρης).

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ: Ν. Τραούδας, Λακασάς, Μπαδές, Μισιούδης, Κακατάτσιος, Ρούτσι, Μπουλάρι (62’ Μπαντές), Φουλίδης (38’ Μιφτάρι, 81’ Κουκούδας), Μπουρανής, Παναγιωτίδης, Ματζουράκης.
Πηγή: www.imerisiapierias.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου