Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017

ΑΙΓΙΝΙΟ:ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

1.Κοπή πίτας
Ο Σύλλογος σας καλεί στην κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας 2017, την Κυριακή 29/1/17 στις 17:00 στην αίθουσα της Δ΄ τάξης του Δημ. Σχολείου. Στη συνάντηση αυτή θα συζητήσουμε, θα πιούμε καφέ και θα ανταλλάξουμε ευχές για το νέο έτος. Παρακαλούμε να μας τιμήσετε με την παρουσία σας. Αυτός που θα τύχει το φλουρί δεν θα πληρώσει συνδρομή…

2. Συνδρομές
Το Δ.Σ. αποφάσισε τα ποσά της ετήσιας συνδρομής να είναι τα εξής: για 1 παιδί 15 ευρώ, για 2 παιδιά 25 ευρώ και το 3ο παιδί δωρεάν. Οι πολύτεκνες οικογένειες (4 παιδιά και πάνω) απαλλάσσονται τελείως από τη συνδρομή, ανεξάρτητα από τον αριθμό των παιδιών τους που φοιτούν στο σχολείο μας.
3. Τμήμα εικαστικών
Το Τμήμα Εικαστικών θα λειτουργήσει ξανά το Φεβρουάριο, τα πρωινά του Σαββάτου, στο χώρο του σχολείου. Στο τμήμα αυτό τα παιδιά θα βρουν τα μέσα, τις ιδέες και την ενθάρρυνση για να εκφραστεί το καθένα με το δικό του, προσωπικό τρόπο.
Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε στο τηλ: 6944974184 (Αίθρα Γραμματικού). Μηνιαίο κόστος: 5 ευρώ για κάθε παιδί. Θα λειτουργήσουν 2 τμήματα:
- Α΄, Β΄, Γ΄ Δημοτικού: Τα παιδιά θα πειραματιστούν, θα εκφραστούν, θα καλλιεργήσουν τη φαντασία τους και θα φτιάξουν διάφορες μικροκατασκευές.
- Δ΄, Ε΄, Στ΄ Δημοτικού: Τα παιδιά θα εξοικειωθούν με το βασικό λεξιλόγιο της τέχνης (γραμμή, χρώμα, διαβάθμιση, προοπτική) και θα εμπνευστούν από έργα μεγάλων ζωγράφων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου