Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017

ΑΙΤΗΜΑ ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΥ - ΛΑΓΔΑΡΗ ΓΙΑ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΟΥ ΔΕΞΙΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΜΒΟ ΜΑΚΡΥΓΙΑΛΟΥ


Αναφορά του βουλευτή Πιερίας Κώστα Κουκοδήμου προς τον Υπουργό Υποδομών και  Μεταφορών για τον Κόμβο Μακρυγιάλου Ν.Πιερίας



Κύριε Υπουργέ,
Ο Δήμαρχος Πύδνας Κολινδρού με έγγραφό του ενημέρωσε τις τοπικές αρχές πως οι εργασίες κατασκευής του Κόμβου Μακρυγιάλου έχουν ολοκληρωθεί πλην όμως δεν έχει δοθεί σε κυκλοφορία ακόμη. Ειδικότερα, ο δεξιός κλάδος πρόσβασης στον κόμβο Μακρυγιάλου, καθώς κινείται κανείς από την Κατερίνη προς τη Θεσσαλονίκη, παραμένει κλειστός, αν και οι απαιτούμενες εργασίες, έχουν ολοκληρωθεί και αυτό έχει πολλαπλές συνέπειες στην τοπική οικονομία.
Παρακαλώ για τις ενέργειές σας

Ο αναφέρων βουλευτής
Κωνσταντίνος Γ.Κουκοδήμος

Επισυνάπτεται η επιστολή του δημάρχου Πύδνας Κολινδρού

ΘΕΜΑ:  «ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΟΥ ΔΕΞΙΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΜΒΟ ΜΑΚΡΥΓΙΑΛΟΥ».

Σας ενημερώνουμε ότι ο δεξιός κλάδος πρόσβασης στον κόμβο Μακρυγιάλου, καθώς κινείται κανείς από την Κατερίνη προς τη Θεσσαλονίκη, παραμένει κλειστός, αν και οι απαιτούμενες εργασίες, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, έχουν ολοκληρωθεί. Επειδή οι οικονομικές επιπτώσεις, λόγω του αποκλεισμού, είναι σοβαρές για τον Μακρύγιαλο, σας παρακαλούμε ως Δημοτική αρχή να προβείτε στις αναγκαίες παραστάσεις τόσο προς το αρμόδιο Υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών όσο και προς την Εταιρεία «ΑΙΓΑΙΟΥ», ώστε να λειτουργήσει επιτέλους ο κόμβος απρόσκοπτα και προς τις δύο κατευθύνσεις και να σταματήσει ο αποκλεισμός της περιοχής.
                                       
   Με εκτίμηση
                                  ο Δήμαρχος Πύδνας Κολινδρού

                                     Ευάγγελος Β. Λαγδάρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου