Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

Δείτε το οδοιπορικό των γεωργών Αλεξάνδρειας-Αιγινίου προς τους Ευζώνους!!! – (Βίντεο-δηλώσεις)

Ρεπορτάζ: Βασίλης Σιμόπουλος & Στέλιος Νίκας

Από τις 10 το πρωί σήμερα, ξεκίνησε η οργανωμένη πορεία των γεωργών του Δήμου Αλεξάνδρειας και Αιγινίου, με προορισμό τα σύνορα των Ευζώνων. Το σημείο εκκίνησής τους ήταν λίγο έξω από την Παραλίμνη Πέλλας, όπου μαζεύτηκαν και αναχώρησαν συντονισμένα πολλά γεωργικά οχήματα, τρακτέρ και αγροτικά.

Ακολουθήθηκε η διαδρομή μέσω Αξιούπολης και Πολυκάστρου και κατόπιν δύο ωρών έφτασαν στους Ευζώνους, όπου εκεί ενώθηκαν με το μεγάλο αγροτικό μπλόκο του συντονιστικού οργάνου Κ. Μακεδονίας.
Εκεί υπήρχαν γεωργοί και κτηνοτρόφοι από Κιλκίς, Δήμο Παιονίας Ν. Κιλκίς, Γιαννιτσά, Κουφάλια, Ν. Χαλκηδόνα, Κολινδρό και Μακροχώρι που από χθες το μεσημέρι διέσπασαν το αρχικό μπλόκο της αστυνομίας, πλησιάζοντας στο Τελωνείο των συνόρων.
Μέσα σε ήρεμο κλίμα γίνεται η τακτοποίηση και περεταίρω οργάνωση όλων των Γεωργικών Συλλόγων του μπλόκου, ενώ άμεσα αναμένεται να γίνει Γενική Συνέλευση για λήψη αποφάσεων.
Η κάμερά μας βρέθηκε από την αρχή της όλης πορείας των τρακτέρ από την Παραλίμνη έως τα σύνορα των Ευζώνων, καταγράφοντας επίσης και τα ακινητοποιημένα επί ώρες αυτοκίνητα και φορτηγά έξω από τα ελληνικά σύνορα.
Αξίζει να σημειωθεί η διακριτική επιτήρηση της αστυνομίας που βρίσκεται στο σημείο.

Δείτε όλο το σημερινό οδοιπορικό στο βίντεο:





http://emvolos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου