Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2017

Αναγέννηση Κολινδρού-Μακεδόνες Πιερίων 5-1 Διακοπή του αγώνα στο 65΄!

Σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής Β΄κατηγορίας ΕΠΣ Πιερίας, η Αναγέννηση Κολινδρού νίκησε 5-1 τους Μακεδόνες Πιερίων. Επεισοδιακό όχι γιατί είχε οποιαδήποτε μορφή βίας η αναμέτρηση αλλά επειδή το παιχνίδι χρειάσθηκε να διακοπεί 3 φορές, λόγω προβλημάτων που αντιμετώπισαν οι φιλοξενούμενοι, με την τελευταία στο 65ο λεπτό,  να είναι οριστική για το παιχνίδι.


Συγκεκριμένα στο 22΄διεκόπη για πρώτη φορά ο αγώνας, όταν ο ποδοσφαιριστής των Μακεδόνων Β. Σιδέρης έπεσε στον αγωνιστικό χώρο και χρειάστηκε να μεταφερθεί με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο. Ο αγώνας ξεκίνησε μετά απο 18 λεπτά στο γήπεδο του Κολινδρού, αφού χρειάστηκε ένα τέταρτο για να παραλάβει τον νεαρό ποδοσφαιριστή το ασθενοφόρο που ήρθε απο το ιατρικό κέντρο του Αιγινίου.

Στο 60΄δήλωσαν αδυναμία λόγω τραυματισμών να συνεχίσουν οι Μπιτόπουλος και Γκολέμας των Μακεδόνων.

Η δεύτερη φορά που διεκόπη το παιχνίδι ήταν στο 60΄όταν και αποχώρησε τραυματισμένος ο Χρήστος Ελευθεριάδης των Μακεδόνων.



Η τρίτη ήταν και οριστική στο 65΄αφού οι γηπεδούχοι έμειναν στον αγωνιστικό χώρο με λιγότερους απο 7 παίκτες, αφού αποχώρησε λόγω τραυματισμού και ο Παγωνίδης.

Το σκορ εκείνη την ώρα ήταν 5-1 με γκολ που πέτυχαν στο 6΄ και το 31΄ο Μπατσαράς, στο 28΄ο Ματζουράκης, στο 36΄ο Μυσιούδης και το 47΄ο Μουφτάρι για τους γηπεδούχους, ενώ για τους Μακεδόνες σκόραρε ο Σιασιόπουλος στο 51΄.

Διαιτητής ήταν ο Κώστας Λαφατζής με βοηθούς τους Νεόφυτο Δημητριάδη και Φταρά Ιωάννη.

Αναγέννηση Κολινδρού (Ηλίας Μποταΐτης): Μοσχίδης (46΄Ν. Τραούδας), Μπαντές (33΄Γιαουτζής), Μουφτάρι, Χρυσάφης, Μυσιούδης, Μποταΐτης (29΄Κατσιούλας), Μπατσαράς, Μαυρίδης, Μπουρανής, Παναγιωτίδης (46΄ Α. Τραούδας), Ματζουράκης

Μακεδόνες Πιερίων (Κοσμάς Ζαζόπουλος): Μιχαηλίδης, Μπιτόπουλος, Χανδόλιας, Τζήκας, Γκόλιας, Ελευθεριάδης, Γκολέμας, Σιασιόπουλος, Παγωνίδης, Κουκουλιάτας, Σιδέρης


http://pieriasport.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου