Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2017

ΔΗΜΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΚΑΙ ΤΖΕΝΗ ΘΕΩΝΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΓΙΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ


Ένα ευχάριστο διάλειμμα από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις έκαναν ο δημοφιλής τραγουδιστής από την Κατερίνη Δήμος Αναστασιάδης και η εκλεκτή της καρδιάς του, ηθοποιός, Τζένη Θεωνά. 

Το διάσημο ζευγάρι πέρασε την πρωτοχρονιά με την οικογένεια του Δήμου στην Κατερίνη. Οι γιορτές είναι οικογενειακή υπόθεση και ο Δήμος, που μεγάλωσε τηρώντας αυτές τις αξίες, δίνει πάντα τον καλύτερο εαυτό του για να βρεθεί δίπλα στα αγαπημένα του πρόσωπα.

Η οικογένεια συγκεντρώθηκε και πάλι γύρω από το γιορτινό τραπέζι... όπως παλιά, σαν να μην πέρασε μια μέρα από τότε που ο Δήμος έκανε τις πρώτες εμφανίσεις του στο Dream Show...και τη μεγάλη καριέρα που ακολούθησε ανεβάζοντάς τον στο βάθρο των πιο αναγνωρισμένων τραγουδιστών. 



Οι γονείς του Δήμου, Γιάννης και Ρούλα, ευτυχισμένοι όσο ποτέ γιόρτασαν την πρωτοχρονιά με τους γιους τους Θωμά, Αντώνη και Δήμο, τις νύφες και τα εγγόνια τους...ενώ αγκάλιασαν στο φιλόξενο σπιτικό τους και την πανέμορφη Τζένη Θεωνά που έχει κερδίσει ήδη την αγάπη τους...

Ιδιαίτερα περήφανος και συγκινημένος ο κ. Γιάννης αγκαλιάζει τους γιους του σε μια αναμνηστική φωτογραφία. Άλλωστε για όσους γνωρίζουν τον γνωστό επιχειρηματία της "ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΑΕ", ξέρουν καλά ότι για τον κ. Γιάννη η οικογένειά του είναι το Α και το Ω. Ως αποτέλεσμα, τα τρία αδέρφια διατηρούν ισχυρούς δεσμούς μεταξύ τους και βρίσκονται κυριολεκτικά ο ένας δίπλα στον άλλο όπου και όταν χρειάζεται...


http://www.epirroes.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου