Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2016

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ συνέντευξη του Παναγιώτη Καζά στο Kapa-News




Σε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης που παραχώρησε στον δημοσιογράφο Πέτρο Σταθακόπουλο ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Πύδνας-Κολινδρού κύριος Παναγιώτης Καζάς, αποκαλύπτει χωρίς ενδοιασμούς τα πραγματικά προβλήματα του Δήμου του.


Ο κύριος Καζάς μίλησε πριν λίγες ημέρες (λίγο μετά τα Χριστούγεννα) στις κάμερες του Kapa-News για τα πραγματικά προβλήματα του Δήμου Πύδνας-Κολινδρού, καταγγέλοντας παράλληλα σοβαρά θέματα που έχουν να κάνουν τόσο με την ασφάλεια των δημοτών, όσο και με την καθημερινότητα του. 



Αναφέρθηκε στο σοβαρό θέμα την ύδρευσης του Δήμου, αλλά και στο πρόβλημα των αδέσποτων σκυλιών που δυσκολεύουν την ζωή των κατοίκων του Αιγινίου. Μάλιστα ο κύριος Καζάς δε δίστασε να καταγγείλει αρκετές επιθέσεις και τραυματισμούς πολιτών απο αδέσποτα στο Αιγίνιο τον τελευταίο καιρό. Και φυσικά δεν ήταν τα μόνα που κατήγγειλε μπροστά στις κάμερες.

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να παρακολουθήσετε όλη τη συνέντευξη του κ. Καζά, Επικεφαλή της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Πύδνας-Κολινδρού:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου