Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2016

ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΖΗΜΙΑ!! Φωτιά στο γήπεδο του Διγενή Αλωνίων! (φωτο)


Φωτιά στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου των Αλωνίων εκδηλώθηκε σήμερα με την συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κατερίνης να δρα κατασταλτικά και να

αποτρέπει ζημία στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου αλλά και σε σπίτια που βρίσκονται περιμετρικά της εστίας η οποία εκδηλώθηκε.


Πιο συγκεκριμένα η φωτιά πήρε διαστάσεις στο σημείο το οποίο βρίσκεται στην κάτω θαμνώδη πλευρά του γηπέδου και πρίν αυτή επεκταθεί, οι περίοικοι κάλεσαν την πυροσβεστική η οποία με τρία επανδρωμένα οχήματα κατάφερε αρχικά να την περιορίσει πρίν μπεί σε σπίτια τα οποία βρίσκονταν κοντά και στη συνέχεια να τη σβήσει αποτρέποντας και την ολοσχερή καταστροφή του γηπέδου αφού την συγκεκριμένη εποχή ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου του Διγενή είναι ξερός λόγω του παγετού.


Στην κατάσβεση βοήθησαν και κάτοικοι της περιοχής που έκαναν τα πάντα για να περιορίσουν τη φωτιά, μέχρι να έρθει η πυροσβεστική δύναμη, να θέσει υπο έλεγχο και στη συνέχεια να σβήσει οριστικά τη φωτιά!

Οι φωτογραφίες είναι απο το προσωπικό προφίλ του προέδρου του συλλόγου του Διγενή Χρήστου Παυλίδη και μεταξύ άλλων αναφέρει τα εξής:
"Έσβησαν την φωτιά τελικά στο γήπεδο Αλωνίων η πυροσβεστική υπηρεσία με 3 επανδρωμένα οχήματα."



http://pieriasport.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου