Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016

Περιήγηση του υποψηφίου προέδρου της ΕΠΣ Πιερίας Δημήτηρη Ελευθεριάδη στις εκδηλώσεις Πίνδου, Εθνικού Τραπεζούντας και Ποσειδώνα


Στον χορό του Ποσειδώνα στον Πλαταμώνα έκλεισε την χθεσινή του περιήγηση στους χορούς των ομάδων της περιοχής μας ο υποψήφιος πρόεδρος της ΕΠΣ Πιερίας και την ΕΠΟ Δημήτρης Ελευθεριάδης.


Ο σημερινός πρόεδρος της τοπικής μας ποδοσφαιρικής ένωσης ξεκίνησε απο την ετήσια εκδήλωση της Πίνδου Α. Αγιάννη στο ΑΡΙΑ, στη συνέχεια παραυρέθηκε στο κέντρο ΘΕΑΜΑ και τον χορό του Εθνικού Ν. Τραπεζούντας

για να ολοκληρώσει με την παρουσία του στο ξενοδοχείο Porto Marine Hotel του Πλαταμώνα και την εκδήλωση του Ποσειδώνα Π.Π.Π.




Μαζί του ο πρόεδρος του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας Γιώργος Γαβρίδης,  ο Γενικός Γραμματέας Κωνσταντίνος Πολυχρόνης, ο πρόεδρος Επιτροπής Πρωταθλημάτων και ταμίας της ένωσης Ηρακλής Δασιόπουλος  το μέλος της ΕΠΣ Μπάμπης Παπαδόπουλος, και ο Ειδικός Σύμβουλος Γιάννης Παπαδόπουλος.
Το σημερινό πρόγραμμα του Δημήτρη Ελευθεριάδη περιλαμβάνει την παρουσίαση του προγράμματος της παράταξης του για την ΕΠΣ Πιερίας, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Mediterranean Village στην Παραλία Κατερίνης με ώρα έναρξης 19.οο΄.

http://pieriasport.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου