Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016

Κισσαμικός-Αιγινιακός 1-0


Ο Κισσαμικός έκλεισε ιδανικά το 2016 και επικράτησε 1-0 του Αιγινιακού στο Μάλεμε.
Με αντίπαλο και τις ακραίες καιρικές συνθήκες αγωνίστηκαν το απόγευμα της Πέμπτης (22/12) στο γήπεδο του Μάλεμε ο Κισσαμικός και ο Αιγινιακός. 



Οι δύο ομάδες έπαιξαν κάτω από χαλαζόπτωση, με αποτέλεσμα να μην προσφέρουν θέαμα, όμως οι γηπεδούχοι πέτυχαν τον στόχο τους, που ήταν η νικηφόρα αυλαία για το 2016.

Οι Κρητικοί με γκολ του Τσερκέζου στο 57' νίκησαν 1-0 την ομάδα της βόρειας Πιερίας και κατέκτησαν το τρίτο διαδοχικό τρίποντο.

Οι φιλοξενούμενοι αν και ελλιπείς, έβαλαν δύσκολα στους γηπεδούχους και με πίεση ψηλά δημιούργησαν επικίνδυνες στιγμές στα καρέ του Λαζαρίδη. Ο Ζγκούρη, όμως στο 36' δεν μπόρεσε να νικήσει στο τετ α τετ τον έμπειρο γκολκίπερ του Κισσαμικού. Κόντρα στη ροή του αγώνα, όμως ο Κισσαμικός πήρε το προβάδισμα και ενώ νωρίτερα ο Ζγκούρη είχε χάσει νέα ευκαιρία. Στο 57' οι Κρητικοί έκαναν την κομπίνα με εκτέλεση φάουλ και ο Τσερκέζος έπειτα από ασίστ του Μαρτίνεθ νίκησε τον Τόλιο. Στις καθυστερήσεις (90'+1') ο Τιάγκο Σίλβα έχασε ευκαιρία για το 2-0, όταν σε προσπάθειά του είδε τη μπάλα να προσκρούει στο δοκάρι.

Η νίκη αυτή ήταν η 3η διαδοχική για τον Κισσαμικό στο πρωτάθλημα. Αντίθετα, ο Αιγινιακός γνώρισε την 4η διαδοχική ήττα και θα κάνει γιορτές στις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας, περιμένοντας ενίσχυση μετά τις αποχωρήσεις βασικών ποδοσφαιριστών.

Διαιτητής: Ντάουλας (Αθηνών)
Βοηθοί: Απτόσογλου (Αθηνών), Δασκαλάκης (Ηρακλείου)

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Τσερκέζος, Παντελάκης, Σελινιωτάκης, Τσοντάκης, Γκούμας, Ν' Γκουέμ, Βλάχος (81' Τιάγκο Σίλβα), Μαρτίνεθ (87' Σταθάκης), Θέος (72' Μάντζης), Μίλιτς.

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Περικλής Αμανατίδης): Τόλιος, Παπουτσογιαννόπουλος, Γιαζιτζόγλου, Πασαλίδης, Λιόλιος, Μουκίδης (72' Κυζιρίδης), Πατράλης, Ζούρκος, Ζγκούρη, Φασίδης, Ονουάτσι (72' Γκατσολάρι)


Πηγή: footballleaguenews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου