Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016

Πύδνα Κίτρους-Νίκη Βόλου 2-3 Στην επόμενη φάση η ομάδα του Βόλου


Νικηφόρα πέρασε η Νίκη Βόλου απο το γήπεδο του Κίτρους, παίρνοντας το εισιτήριο για τον τελικό του ομίλου αφού κέρδισε με 3-2 τη γηπεδούχο Πύδνα.

Στο πρώτο μέρος οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν και προηγήθηκαν με 0-2 για να μειώσει σε 1-2 η ομάδα της Πιερίας λίγο πρίν τη λήξη του πρώτου μέρους και να ισοφαρίσει με την έναρξη του δευτέρου. 

Στη συνέχει η Πύδνα ήταν κυρίαρχος του παιχνιδιού αλλά ενώ έφτασε πολλές φορές κοντά στο γκολ δεν κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση αφού η Νίκη προηγήθηκε και κράτησε μέχρι το τέλος το 2-3.
Φοβερή απόκρουση του Τζήμα στο 2΄σε καλό σουτ του Μακράκη. Στο 10΄οι παίκτες της Νίκης άνοιξαν το σκορ σε μια αντεπίθεση τους με ωραίο πλασέ του Μαλακασιώτη.



Στο 21΄συνεργάστηκαν ωραία οι παίκτες της Νίκης και ο Νικλητσιώτης από κοντά θα κάνει το 0-2 για την ομάδα του.

 Στο 42 η Πύδνα θα μπεί στο παιχνίδι όταν σε πολύ καλή αντεπίθεση των παικτών του Γιώργου Χατζάρα ο νεαρός Κυπαρίσσης θα βγεί στη κόντρα από δεξιά και θα σεντράρει δυνατά για να βρεί η μπάλα σε σώματα παικτών της Νίκης και να καταλήξει στα δίχτυα του Τζήμα.

Στο 1ο λεπτό της επανάληψης φοβερό γκολ της Πύδνας με τον Μακράκη μετά από εξαιρετική πάσα με τακουνάκι του Ιορδανίδη και το παιχνίδι θα έρθει στα ίσα.

Στο 54΄η Νίκη θα πάρει και πάλι κεφάλι στο σκορ, όταν ο Νικλητσιώτης θα μπεί απο αριστερά και θα σεντράρει, οι αμυντικοί της Πύδνας δε θα μπορέσουν να απομακρύνουν ο Κορέτα θα  εκμεταλλευτεί σύγχυση μέσα στην περιοχή του Κούζα και με κοντινό πλασέ θα κάνει το 2-3 για την ομάδα του.

Στο 59΄καλό συρτό σουτ του Ιορδανίδη θα μπλοκάρει ο Τζήμας.



Στο 61΄ο Γιώργος Κυπαρίσσης θα …χορέψει την άμυνα της Νίκης και θα περάσει τη μπάλα μέσα στην περιοχή του Τζήμα αλλά δε θα εκμεταλλευτεί κανείς την ωραία του πάσα.

 Στο 74΄ο Μακράκης δε μπόρεσε να φέρει το ματς και πάλι στα ίσια αφού η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι του Τζήμα.

Στο 80΄πολύ καλή απόκρουση του Τζήμα σε δυνατό σουτ του Κόλα απο πλάγια αριστερά ενώ και στην επόμενη φάση ο τερματοφύλακας της Νίκης θα κρατήσει το σκορ σε τετ-α-τετ του Μακράκη.

Στο 86΄η Πύδνα έμεινε με 10 αφού ο Μακράκης δέχθηκε τη 2η κίτρινη του Χανίδη.
Νέα απόκρουση του Τζήμα σε σέντρα σουτ του Καραγκούνη στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Διαιτητής ο Χανίδης με βοηθούς τους Νταβέλα, Μποζατζίδη

Πύδνα Κίτρους (Γιώργος Χατζάρας): Κούζας, Καραγκούνης, Κόλα, Κωτσιόπουλος, Στούμπος, Τσατσαρής, Κυπαρίσσης Γιώρ., Δήμας, Κυπαρίσσης Νικ.(73΄Γούτσιος), Ιορδανίδης, Μακράκης

Νίκη Βόλου (Στέφανος Ξηροφώτος): Τζήμας, Παπαγεωργίου, Δημολιός 65΄Παρασκευαΐδης), Παπαδήμας, Ναουμίδης, Πετράκος, Νικλητσιώτης, Μέτσε, Κορέτα, Κόλα (84΄Ζενούνι), Μαλακασιώτης (90΄Κόκκα)

http://pieriasport.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου