Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016

Αιγινιακός-Απόλλων 1-2


Ο Απόλλων Σμύρνης χρειάστηκε ένα γκολ του Αφρικανού μέσου στο 90’ για να φύγει με το διπλό από το Αιγίνιο.
Έπαιξε με τη φωτιά και λίγο έλειψε να καεί ξανά ο Απόλλων Σμύρνης. Η ομάδα του Δημήτρη Σπανού παρ’ ολίγο να αφήσει βαθμούς και κόντρα στον Αιγινιακό,


αλλά τελικά με την συμπλήρωση των 90, ο Κονέ πέτυχε το νικητήριο γκολ και χάρισε στην ομάδα του μία σπουδαία νίκη με 2-1. Έτσι, κέρδισε εκτός από το τρίποντο και... ηρεμία, αφού αν η «Ελαφρά Ταξιαρχία» στραβοπατούσε ήταν βέβαιο ότι θα δρομολογούνταν εξελίξεις.

Ο Απόλλων Σμύρνης επέστρεψε στα τρίποντα έπειτα από τις δύο διαδοχικές ισοπαλίες και πάτησε στη 2η θέση, ως συγκάτοικος του Άρη. Σε αντίθεση με τον Αιγινιακό που υπέστη την τρίτη διαδοχική ήττα και διατηρείται στα χαμηλά στρώματα.

Το παιχνίδι είχε δραματικό φινάλε. Μέχρι τότε ο Απόλλων διατηρούσε το προβάδισμα (1-0) με γκολ του Τζάνη (26’) και έδειχνε ότι πολύ δύσκολα δεν θα έπαιρνε τη νίκη. Σε μία ανύποπτη φάση, ο Κυζιρίδης που είχε περάσει ως αλλαγή έφερε το ματς στα ίσα στο 80'.

Στην εκπνοή, ωστόσο, ο Κονέ λύτρωσε τον Απόλλωνα και πέτυχε το γκολ που έκρινε τελικά την αναμέτρηση με πλασέ μέσα από την μεγάλη περιοχή.

Διαιτητής: Κουμπαράκης (Θράκης)
Βοηθοί: Καμπερίδης, Μηναδάκης (Καβάλας)

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Περικλής Αμανατίδης): Τόλιος, Τοπαλίδης, Παπουτσογιαννόπουλος, Γιαζιτζόγλου (62’ λ.τρ. Καρακώστας), Λιόλιος, Μουκίδης, Πατράλης, Ζούρκος, Ζγκούρη (68’ Φασίδης), Ονουάτσι (74’ Κυζιρίδης), Γκούρτσας.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Δημήτρης Σπανός): Χιώτης, Πάνος (73’ Ντάσιος), Κύργιας, Δεληζήσης, Διαμαντόπουλος, Κάσσος, Τζάνης (73’ Πουρτουλίδης), Σιατραβάνης (50’ Γκούφας), Βαλεριάνος, Τσιάρας, Κονέ.


Πηγή: footballleaguenews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου