Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016

Τρελή πρόταση για Καρέλη από ομάδα της Κίνας!


Η Γκενκ από το Βέλγιο, έχει δεχθεί πρόταση από σύλλογο της Κίνας για τον Έλληνα άσο κι όλα είναι ανοικτά

Ο Νίκος Καρέλης δείχνει «σεληνιασμένος» στην τρέχουσα σεζόν σκοράροντας αφειδώς με τη φανέλα της Γκενκ.


Ο διεθνής επιθετικός έχει επιστρέψει δυναμικά στο αρχικό σχήμα του βελγικού συλλόγου, αποτελώντας πολύτιμο περιουσιακό στοιχείο για την ομάδα του Πέτερ Μάες.

Συνολικά ο 24χρονος άσος έχει πετύχει 17 γκολ (8 στο πρωτάθλημα, 7 στο Κύπελλο και 2 στο Εuropa League) δικαιώνοντας απόλυτα τους «κυανόλευκους» για την απόκτηση πριν από περίπου έναν χρόνο.

Σύλλογοι από Γερμανία και Ιταλία παρακολουθούν εκ του σύνεγγυς την ανέλιξη του Νίκου Καρέλη, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, η Γκενκ έχει δεχθεί ήδη δελεαστική πρόταση που φτάνει στα 15 εκατ. ευρώ από σύλλογο της Κίνας για τον Έλληνα στράικερ!

Οι Βέλγοι έχουν ξεκινήσει ήδη επαφές και αναμένονται εξελίξεις ζητώντας ωστόσο ακόμη περισσότερα χρήματα για να συναινέσουν για την μεταγραφή. Τα πάντα θα κριθούν όπως αναφέρουν οι πληροφορίες στις πρώτες μέρες του 2017 με τους ανθρώπους της Γκενκ να κάνουν λόγο για σοβαρή πρόταση! 

Σε περίπτωση που γίνει το συγκεκριμένο deal, ωφελημένος θα βγει και ο Παναθηναϊκός έχοντας βάλει ρήτρα μεταπώλησης που φτάνει στο 17%, κάτι που μεταφράζεται σε περισσότερα από 2 εκατ. ευρώ!

Αξίζει να σημειωθεί πως η Γκενκ έχει ήδη παραχωρήσει τον Νιγηριανό αμυντικό μέσο Γουίλφρεντ Εντιντί στη Λέστερ έναντι 15 εκατ. λιρών! 


Πηγή:www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου