Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017

Αιγινιακός-Πανσερραϊκός 0-0 Άδικη ισοπαλία στο Αιγίνιο!


Πολύ καλύτερος στο δεύτερο μέρος ο Αιγινιακός, δεν κατάφερε να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που δημιούργησε στην επανάληψη και υποχρεώθηκε σε ισοπαλία 0-0 με τον ιστορικό Πανσερραϊκό.
Στο πρώτο ημίχρονο ο Πανσερραϊκός θα μπορούσε να είχε προηγηθεί γιατί πλησίασε περισσότερες φορές στην περιοχή του νεαρού Καραγκιόζη, που ήταν όμως εντυπωσιακός στις επεμβάσεις του κρατώντας ανέπαφη την εστία του.


Με βάση την εικόνα του δευτέρου μέρους ο Αιγινιακός αδικείται απο το αποτέλεσμα αφού ακόμη και στις καθυστερήσεις θα μπορούσε να κάνει το παιχνίδι δικό του, έχοντας πραγματοποιήσει μια εκπληκτική εμφάνιση για 45 λεπτά!

Φάσεις και γκολ:

Ο Ρούτσης στο 3΄θα βγεί απέναντι στον Καραγκιόζη και θα σουτάρει με το εξωτερικό για να αποκρούσει ο τερματοφύλακας του Αιγινιακού.

Οι φιλοξενούμενοι ήρθαν σε 2 φάσεις πιο κοντά στο γκολ, όταν στην πρώτη ο Ρούτσης στο 3΄ θα βγεί απέναντι στον Καραγκιόζη και θα σουτάρει με το εξωτερικό για να αποκρούσει ο τερματοφύλακας του Αιγινιακού και στη δεύτερη ο Στέβιτς θα σεντράρει απο δεξιά με την μπάλα να βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι του Καραγκιόζη.

Ο Αιγινιακός προσπαθεί να βρεί κι αυτός τον ρυθμό του στο παιχνίδι και να αντιδράσει στις ευκαιρίες της ομάδας των Σερρών.
Στο 22΄ο Ζγκούρι βγήκε απέναντι στον Ρίστιτς και σούταρε για να περάσει η μπάλα ελάχιστα άουτ.
Καλό σουτ άουτ από τον Ζούρκο με τη μπάλα να περνάει λίγο άουτ από το αριστερό δοκάρι του Ρίστιτς.

Κίτρινη ο Βοσκόπουλος.
Καλό σουτ του Γιαζιτζόγλου εξουδετέρωσε ο Ρίστιτς στο 28΄.
Κίτρινη ο Τσολακίδης στο 32΄

Στο 35΄μεγάλη ευκαιρία ο Αιγινιακός όταν από πάσα του Πατράλη βγήκε σε καλή θέση για να ανοίξει από πλάγια αριστερά ο Γκατσολάρι αλλά πλάσαρε απελπιστικά άουτ.
Κίτρινη στο 37΄ο Πασαλίδης

Το ημίχρονο έκλεισε με ην καλή ευκαιρία του Πανσερραϊκού όταν ο Κάκο μπήκε την περιοχή και πλάσαρε ψηλά άυτ.

Ο Αιγινιακός μπήκε στο δεύτερο μέρος με μια καλή φάση στο 53΄ την οποία όμως δεν αξιοποίησε ο Τσολακίδης, που πήρε καλή μεγάλη πάσα από τον Σκραπάρα και μπήκε μέσα την περιοχή αλλά η λόμπα του πέρασε άουτ.

Το 80΄το σουτ του Γκατσολάρι από καλή θέση θα περάσει άουτ και στο 81΄ο Καραγκιόζης θα κρατήσει όρθιο τον Αιγινιακό όταν σε τετ-α-τετ με τον Γκούρτσα θα σώσει την εστία του.

Κίτρινη στον Τσιμίκα για διαμαρτυρία στο 86΄

Στις καθυστερήσεις ο Ραγκέλοφ έχασε την ευκαιρία του γώνα όαν βγήκε μόνος απέναντι στον Ρίστιτς αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει και στην ελευταία φάση του αγώνα ο σουτ του Ζούρκου πέρασε άου.

Διαιτητής ο Αγγελάκης με βοηθούς τους Παρασίου και Παπαδόπουλο

Αιγινιακός: Καραγκιόζης, Παπουτσογιαννόπουλος, Γιαζιτζόγλου, Πασαλίδης, Λιόλιος, Πατράλης, Ζούρκος, Ζγκούρι  (46΄Σκραπάρας), Γκατσολάρι (85΄Αντωνιάδης), Τσολακίδης (86΄Ραγκέλοφ), Μπουρντουζάν.

Πανσερραϊκός: Ρίστιτς, Στέβιτς, Ιωαννίδης, Βοσκόπουλος, Καψάλης, Φουσού, Κάκο (72΄Κανούλας), Γαβριηλίδης, Γκούρτσας (88΄Άντριτς), Ρούτσης (62΄Τσούτσης), Τσιμήκας

http://pieriasport.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου