Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017

Από τον Αιγινιακό στον Αστέρα Τρίπολης!


Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, ο Αστέρας Τρίπολης ήρθε σε συμφωνία με τον Αιγινιακό για την απόκτηση του 20χρονου κεντρικού αμυντικού, Τριαντάφυλλου Πασαλίδη, η οποία θα έχει ισχύ απ’ το προσεχές καλοκαίρι.


Στην πρώτη μεταγραφή ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου προχώρησε ο Αστέρας Τρίπολης, παρότι βρισκόμαστε μόλις στα μέσα Φεβρουαρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, οι Αρκάδες ήρθαν σε συμφωνία με τον Αιγινιακό για την απόκτηση του 20χρονου κεντρικού αμυντικού, Τριαντάφυλλου Πασαλίδη.
Ο νεαρός στόπερ, παρά τη μέτρια πορεία της ομάδας του Αιγινίου στην Stoiximan.gr Football League, είναι εκ των διακριθέντων, πραγματοποιώντας μία πολύ καλή σεζόν. Το ρεπορτάζ αναφέρει πως ο Πασαλίδης θα υπογράψει πενταετές συμβόλαιο με τον Αστέρα και θα ενσωματωθεί στην ομάδα το προσεχές καλοκαίρι.
Ο 20χρονος αμυντικός προέρχεται απ’ τις ακαδημίες του Αιγινιακού. Την περσινή σεζόν ανέβηκε στην πρώτη ομάδα, μετρώντας 12 συμμετοχές και 1 γκολ στη Γ’ Εθνική. Φέτος, είναι βασικός κι αναντικατάστατος, έχοντας 17 συμμετοχές σ’ όλες τις διοργανώσεις.


Πηγή: sportsup.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου