Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2017

Τραγωδία στην Κατερίνη για μητέρα και την ανήλικη κόρη της


Τραγικό θάνατο βρήκε 12χρονη, ύστερα από φωτιά που ξέσπασε σε διαμέρισμα 1ου ορόφου στην Κατερίνη, ενώ η 45χρονη μητέρα της νοσηλεύεται διασωληνωμένη στο Γενικό Νοσοκομείο της πόλης.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία ειδοποιήθηκε στις 11.25, χθες το βράδυ, για τη φωτιά, σπεύδοντας στο σημείο με δύο υδροφόρα οχήματα. Όταν οι πυροσβέστες μπήκαν στο φλεγόμενο διαμέρισμα, επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως 61, εντόπισαν μάνα και κόρη πεσμένες στο έδαφος χωρίς τις αισθήσεις τους, πιθανότατα λόγω των αναθυμιάσεων.
Αμέσως, μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο της Κατερίνης, αλλά λίγο αργότερα το 12χρονο κοριτσάκι κατέληξε, ενώ η 45χρονη μητέρα νοσηλεύεται διασωληνωμένη, με τους γιατρούς να δίνουν μάχη να την κρατήσουν στη ζωή.
Όπως δήλωσε πριν λίγο ο Διοικητής του Νοσοκομείου Κατερίνης Α. Μυστρίδης στον ραδιοφωνικό σταθμό «Σκάι Πιερίας 92,6» και στην δημοσιογράφο Εύη Μιχωλού, το άτυχο κοριτσάκι πήγε ουσιαστικά νεκρό στο νοσοκομείο και έγινε για δυο περίπου ώρες προσπάθεια των γιατρών για ανάνηψη. Η μεγάλη εισπνοή αιθάλης και η έλλειψη οξυγόνου απέφεραν το μοιραίο.   
Η μητέρα νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Κατερίνης με μεγάλο εγκεφαλικό οίδημα και η κατάσταση της κρίνεται εξαιρετικά κρίσιμη.  
Η πυρκαγιά, τα αίτια της οποίας είναι άγνωστα, σβήστηκε στη 1 τα ξημερώματα, ενώ δεν απειλήθηκαν παρακείμενες εγκαταστάσεις.


http://olympiobima.gr
Πηγή: Ολύμπιο Βήμα http://olympiobima.gr/tragodia-stin-katerini-gia-mitera-kai-tin-aniliki-kori-tis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου