Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017

Απο την Αναγέννηση Κολινδρού σε πρωτάθλημα της Γερμανίας!


Το πέρασμα του απο την Αναγέννηση Κολινδρού λειτούργησε ευεργετικά να βρεί τον δρόμο του όπως αναφέρει και ο ίδιος, γι αυτό θέλει να ευχαριστήσει τους ανθρώπους και την πρώην ομάδα του!


Ο λόγος για τον νεαρό ποδοσφαιριστή Μανόλο Μπλάνιτς που πλέον αγωνίζεται σε ομάδα της 5ης κατηγορία στη Γερμανία και αισθάνεται δικαιωμένος γι αυτή τουν την επιλογή:


«Θέλω να πώ ένα μεγάλο ευχαριστώ στην διοίκηση του συλλόγου αλλά και γενικότερα στην ομάδα της Αναγέννησης Κολινδρού.
Πέρσι περάσαμε μια τέλεια χρονιά η οποία μπορεί να είχε πολλές δυσκολίες, περάσαμε όμως τέλεια και πραγματοποιήσαμε την άνοδο που ήταν και ο στόχος μας.

Φτάσαμε και στον ημιτελικό του Κυπέλλου και γενικότερα καταφέραμε πολλά σαν ομάδα. Από την πρώτη ημέρα που πήγα στην Αναγέννηση, άρχισαν να μου συμβαίνουν μόνο καλά πράγματα, κάτι που σίγουρα δε μπορώ να εξηγήσω.

Ανήκω πλέον σε ομάδα 5ης εθνικής κατηγορίας εδώ στην Στουτγκάρδη της Γερμανίας που θεωρείται ότι είναι σε καλό επίπεδο. Εδώ όλα είναι διαφορετικά, νιώθεις σα να είσαι άλλος παίκτης και γενικότεροι οι άνθρωποι είναι σε όλα πιο μπροστά.

Απλά δεν είμαι άνθρωπος που ξεχνά γι αυτό και χρωστάω στην πρώην ομάδα μου ένα ευχαριστώ. Το ποδόσφαιρο εδώ στη Fompans liga είναι πολύ πιο δυναμικό και γρήγορο και γενικότερα όλες αυτές οι καταστάσεις, όλα αυτά που ζείς και βλέπεις, σε κάνουν πραγματικά άλλο ποδοσφαιριστή!»

http://pieriasport.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου