Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2017

Πιερικός Ρυακίων-Αναγέννηση Σφενδάμης 1-2 Σοβαρός τραυματισμός Συρόπουλου


Παιχνίδι ανάμεσα σε δυο καλές ομάδες που πρωταγωνιστούν στο πρωτάθλημα της Β΄κατηγορίας ΕΠΣ Πιερίας. Κυριάρχησε το πάθος για τη νίκη και η δύναμη στις προσωπικές μονομαχίες με τις δυο ομάδες να έχουν η κάθε μια τις δικές της καλές στιγμές στο παιχνίδι.


Με έμπειρους παίκτες στο ρόστερ τους και οι δυο αντίπαλοι, στο μεγαλύτερο ποσοστό αυτών που μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο για το παιχνίδι των Ρυακίων, με εξαίρεση καλούς νεαρούς 
ποδοσφαιριστές όπως ο Χρ. Κακάνης των γηπεδούχων και οι Γ.  Παυλίδης, Μ. Μιχαηλίδης από τους φιλοξενούμενους.
Στο 8΄ ο Κονιανής θα ανοίξει το σκορ από κοντά το σκορ με πλασέ κάνοντας στην κίνηση το 1-0 για τους γηπεδούχους.

Στο 19΄καλή ευκαιρία για το 1-1 από την Αναγέννηση αλλά το σουτ του Σταύρε από κοντά θα εξουδετερώσει ο Τσαγκαράκης.
Στο 26΄από σέντρα που θα βγεί από δεξιά, η Αναγέννηση θα ισοφαρίσει 1-1 όταν ο Σταύρε θα βγεί στην πορεία της μπάλας και με το σώμα θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα του Τσαγκαράκη.
Στο 35΄ο Μιχαηλίδης θα βγεί μόνος του απέναντι στον Τσαγκαράκη και θα σουτάρει για να σώσει ο τερματοφύλακας των Ρυακίων.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό είχαμε τον σοβαρό τραυματισμό του Άρη Συρόπουλου που μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Κατερίνης. Τον άτυχο ποδοσφαιριστή του Πιερικού Ρυακίων παρέλαβε ασθενοφόρο. Οι πρώτες πληροφορίες μιλάνε για κάταγμα κνήμης...

Μετά την καθυστέρηση από το άτυχο συμβάν, η Αναγέννηση έκανε το 1-2 με ψηλοκρεμαστό σουτ του Γιώργου Μαυρομάτη.

Στο 65΄πολύ ωραία προσπάθεια και σέντρα από τα δεξιά ο Λιοτήρης για να περάσει παράλληλα με την εστία η μπάλα και να απομακρυνθεί χωρίς να μπορέσει να τη βρεί κάποιος ποδοσφαιριστής των Ρυακίων.

Ο Λιοτήρης και πάλι έφτασε κοντά στο γκολ όταν 86΄ απο καλή θέση δε βρήκε την μπάλα όπως ήθελε και το σουτ του απο καλή θέση στο 2ο δοκάρι και μετά απο σέντρα, εξουδετέρωσε ο Τσιλιμίγκρας.

Στο 88΄ ο Κονιανής πλάσαρε με την μπάλα να καταλήγει στο κάθετο δοκάρι της Αναγέννησης και να απομακρύνεται απο τους αμυντικούς.

Στο 90΄το σουτ του Σαββίδη απο πλάγια εξουδετέρωσε ο τερματοφύλακας της ομάδας των Ρυακίων.

Διαιτητής ο Ντασιόπουλος με βοηθούς τους Γιαμούζη και Ζέρβα.

Πιερικός Ρυακίων: Τσαγκαράκης, Συρόπουλος Τ., Συρόπουλος Α.(λ.τ. 36΄ Λιοτήρης), Στέφος, Κακάνης Γ. (72΄Αδαμίδης), Χαστάς (77΄Κεραμιδάς), Κακάνης Χρ., Μπαμπατζιάνης, Μάνης, Παππάς, Κόνιανης.

Αναγέννηση Σφενδάμης: Τσιλιμίγκρας, Παυλίδης, Τραγάκης, Μαυρομάτης Β., Γρηγοριάδης, Αλίσα 85΄Στεφανίδης), Τσαντεκίδης, Μιχαηλίδης, Σταύρε, Μαυρομάτης Γ. Γκεβάνι (83΄Σαββίδης).

http://pieriasport.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου