Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017

Πλήθος κόσμου και πολλοί πολιτικοί στην κηδεία του Βασίλη Μπεσκένη [εικόνες]

Συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι είπαν το τελευταίο αντίο στον δημοσιογράφο Βασίλη Μπεσκένη, που «έφυγε» ξαφνικά την περασμένη Κυριακή, από ανακοπή καρδιάς. 
Η νεκρώσιμη ακολουθία τελέστηκε απο τις 11 π.μ., στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στη Γλυφάδα και η ταφή έγινε στο Κοιμητήριο Γλυφάδας.

Πλήθος κόσμου ανάμεσα στους οποίους ο Άδωνις Γεωργιάδης, η Ντόρα Μπακογιάννη, ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης, ο Βασίλης Λεβέντης, ο Γιάννης Αλαφούζος, ο Σταμάτης Μαλέλης, η Σία Κοσιώνη είπαν το τελευταίο αντίο στον δημοσιογράφο. Παρόντες και σχεδόν όλοι οι δημοσιογράφοι του ΣΚΑΪ, στον οποίο εργαζόταν τα τελευταία χρόνια ο Βασίλης Μπεσκένης.
Συγκλόνισε ο Άδωνις Γεωργιάδης, όταν εκφώνησε τον επικήδειο. Όσο μπόρεσε, γιατί του ήταν αδύνατο να συγκρατήσει τα δάκρυά του. «Δεν θα αφήσω την οικογένειά σου μόνη της, καλό ταξίδι φίλε», κατάφερε να πει, πριν ξεσπάσει σε λυγμούς.
Ο 43χρονος δημοσιογράφος «έφυγε» ξαφνικά το πρωί της περασμένης Κυριακής, κι ενώ είχε προηγηθεί ένα από τα πιο χαρούμενα γεγονότα στη ζωή του: η βάπτιση του γιου του.
Η οικογένεια, αντί στεφάνων, ζήτησε να κατατεθούν χρήματα για τις ανάγκες των μητέρων και των παιδιών, που για κοινωνικούς λόγους νοσηλεύονται στο νοσοκομεία «Έλενα Βενιζέλου» και «Αλεξάνδρα» (Τράπεζα Πειραιώς GR08 0172 1760 0051 7608 9171 619).


Πηγή: iefimerida.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου