Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017

ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ - ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΔΡΙΣΤΑ

Αγαπητές συμπολίτισσες και  συμπολίτες,

     Οι μέρες των Χριστουγέννων είναι μέρες γιορτής αλλά και περισυλλογής, αφού γίνεται απολογισμός της χρονιάς που φεύγει και σχεδιασμός της χρονιάς που έρχεται. Η χρονιά που πέρασε ήταν από τις δυσκολότερες  των τελευταίων δεκαετιών, γιατί εκτός από τα οικονομικά προβλήματα που ταλανίζουν τα τελευταία χρόνια την χώρα μας, αντιμετωπίσαμε και ακραία καιρικά φαινόμενα.

            Η σκέψη μου είναι στους συνανθρώπους μας που μοχθούν καθημερινά και δύσκολα τα βγάζουν πέρα, σε όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας, στους συνταξιούχους, στα στρατευμένα νιάτα της πατρίδας μας, στους ξενιτεμένους συμπατριώτες μας.
            Κατανοώ και συμμερίζομαι τις αγωνίες σας και πιστεύω ότι ακόμη και σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες που όλοι αντιμετωπίζουμε, με ομοψυχία, αλληλεγγύη και στράτευση όλων των δυνάμεων, θα καταφέρουμε να βγάλουμε τη χώρα μας από αυτή τη δυσχερή κατάσταση, έτσι ώστε να ξαναβρεί τους ρυθμούς οικονομικής και κοινωνικής ανάπτυξης.
            Με αυτές τις σκέψεις και με πίστη και ελπίδα εύχομαι ολόψυχα η γέννηση του Χριστού και η νέα χρονιά να φέρουν  μαζί τους μια καλύτερη πορεία για την πατρίδα μας, μια ελπιδοφόρα προοπτική για τη νεολαία μας, ασφάλεια και αξιοπρεπή διαβίωση για όλους μας.
            Καλά Χριστούγεννα  και Ευτυχισμένο, ειρηνικό και δημιουργικό το νέο έτος!!!
           
Στέφανος Δριστάς
Αντιδήμαρχος Αλεξάνδρειας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου