Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΙΕΡΙΑΣ

Σήμερα και ώρα 11.00 στο οίκημα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, πραγματοποιήθηκε η παράδοση περιπολικού αυτοκινήτου στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κατερίνης, με την παρουσία του Διευθυντή Λειτουργίας της «ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ ΑΙΓΑΙΟΥ Α.Ε.» κ.Δημητρίου Μανδαλώζη, της εκπροσώπου τύπου της εταιρείας κας Ειρήνης Ζαβρίδου, του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Κεντρικής Μακεδονίας Ταξίαρχο Αθανάσιου Μαντζούκα, του Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας Αστυνομικού Διευθυντή Γεώργιου Τζήμα, καθώς και Αξιωματικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας. 

Στην προσφώνηση του ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας Αστυν. Διευθυντής κ. Γεώργιος Τζήμας, ανέφερε τα εξής:

«Εκπροσωπώντας την Διεύθυνση Αστυνομίας Πιερίας θα ήθελα να ευχαριστήσω την Αυτοκινητόδρομος ΑΙΓΑΙΟ Α.Ε για την πρωτοβουλία να συμμετέχει από κοινού με έναν επιχειρηματία της περιοχής μας στην αγορά και δωρεά στην Ελληνική Αστυνομία, ενός (1) αυτοκινήτου.


Όπως γνωρίζετε, οι Υπηρεσίες μας δίνουν καθημερινά ένα δύσκολο αγώνα για την καταπολέμηση του σοβαρού και οργανωμένου εγκλήματος αντιμετωπίζοντας επικίνδυνες συμπεριφορές, που απειλούν τη δημόσια ασφάλεια και τάξη στη χώρα.

Η δωρεά του οχήματος αυτού επιβεβαιώνει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ότι η Ελληνική Αστυνομία δεν είναι μόνη της στο δύσκολο αγώνα που καταβάλει καθημερινά ενάντια στο έγκλημα. Έχει και την έμπρακτη στήριξη πέραν των Αρχών των Φορέων και πολλών ιδιωτών.

Η σημερινή ανιδιοτελής προσφορά προς την Αστυνομία, συμβάλλει ώστε να καλυφθεί βασική λειτουργική της ανάγκη που σχετίζεται με την κύρια αποστολή της, την πρόληψη του εγκλήματος και την εξασφάλιση της κοινωνικής ειρήνης.

Και βέβαια τέτοιες πρωτοβουλίες βελτιώνουν το ηθικό των αστυνομικών, ενδυναμώνουν την αίσθηση του καθήκοντος και θεμελιώνουν την πεποίθησή μας αναφορικά με τις προσδοκίες της ελληνικής κοινωνίας για το λειτούργημα που επιτελούμε.

Τελειώνοντας, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω και πάλι για την δωρεά σας και να σας διαβεβαιώσω ότι το όχημα που παραλαμβάνουμε σήμερα θα αξιοποιηθεί με τον καλύτερο τρόπο στον τομέα της πρόληψης και καταστολής του εγκλήματος μιας και θα χρησιμοποιείται από την Ομάδα Πρόληψης και καταστολής εγκληματικότητας.». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου