Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017

Πέθανε ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ Βασίλης Μπεσκένης

Θλίψη σκόρπισε στον δημοσιογραφικό κόσμο η είδηση του αιφνίδιου θανάτου του Βασίλη Μπεσκένη.
Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ άφησε την τελευταία του πνοή από ανακοπή καρδιάς, στον ύπνο του, το πρωί της Κυριακής.
Μάλιστα, μόλις λίγες ώρες νωρίτερα είχε βαφτίσει το παιδί του. Ηταν μόλις 43 ετών.

Ο Βασίλης Μπεσκένης τα τελευταία χρόνια εγαζόταν στον όμιλο ΣΚΑΪ, με πολύχρονη παρουσία στο πολιτικό ρεπορτάζ, στην αρχισυνταξία δελτίων ειδήσεων και στον σχολιασμό στις ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές εκπομπές του σταθμού.
Εργάστηκε επί χρόνια ως πολιτικός και κοινοβουλευτικός συντάκτης σε εφημερίδες, ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς. Είχε σπουδάσει Δημοσιογραφία στο Εργαστήρι Δημοσιογραφίας, είχε πτυχίο Ευρωπαϊκού Πολιτισμού από το Ανοιχτό Πανεπιστήμιο και ολοκλήρωνε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο πάνω στη Σύγχρονη Δημοσιογραφία. 
ΣΥΡΙΖΑ: «H αιφνίδια απώλεια του δημοσιογράφου του ΣΚΑΙ Βασίλη Μπεσκένη γέμισε με θλίψη τον δημοσιογραφικό κόσμο»
Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ εκφράζοντας τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Βασίλη Μπεσκένη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα από ανακοπή καρδιάς.
«Η αιφνίδια απώλεια του δημοσιογράφου του ΣΚΑΙ Βασίλη Μπεσκένη γέμισε με θλίψη τον δημοσιογραφικό κόσμο.
Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους συναδέλφους του» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ.
Βούτσης: Υπηρέτησε με ήθος και συνέπεια τη δημοσιογραφική του πορεία 
Τη θλίψη του για την απώλεια του δημοσιογράφου Βασίλη Μπεσκένη εξέφρασε ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Νικόλαος Βούτσης. Συγκεκριμένα ο κ. Βούτσης δήλωσε:
«Ένας νέος άνθρωπος, μέλος της δημοσιογραφικής οικογένειας, πολιτικός συντάκτης επί σειρά ετών, που υπηρέτησε με ήθος και συνέπεια την επαγγελματική δημοσιογραφική του πορεία, ο Βασίλης Μπεσκένης έφυγε πρόωρα από τη ζωή σήμερα. Θέλω να εκφράσω τα θερμά συλλυπητήρια μου στους οικείους του».
ΝΔ: «Ξεχώρισε με το ήθος, τον επαγγελματισμό και την ευπρέπεια»
Η ΝΔ με ανακοίνωση εξέφρασε τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του Βασίλη Μπεσκένη.
«Όταν φεύγει ένας νέος άνθρωπος τόσο πρόωρα και τόσο ξαφνικά είναι δύσκολο να βρεις λόγια. Ο δημοσιογραφικός κόσμος, αλλά και όσοι τον γνώριζαν προσωπικά είναι σοκαρισμένοι από το θάνατο του Βασίλη Μπεσκένη.
Ο Βασίλης σε όλη του την πορεία ξεχώρισε για το ήθος, τον επαγγελματισμό και την ευπρέπειά του. Μα πάνω απ’ όλα για την αληθινή αγάπη του για τη δημοσιογραφία», αναφέρει η ανακοίνωση.
Χρηστίδης: Ο Βασίλης Μπεσκένης είχε πάντα το θάρρος της γνώμης του
«Είμαστε συγκλονισμένοι. Ο Βασίλης Μπεσκένης αγαπούσε την δημοσιογραφία με πάθος και είχε πάντα το θάρρος της γνώμης του. Συλλυπητήρια στην οικογένειά του», έγραψε ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Παύλος Χρηστίδης στο Twitter.
ΔΗΜΑΡ: «Διακρίθηκε για τη μαχητικότητά του»
Ανακοίνωση εξέδωσε και η ΔΗΜΑΡ για την απώλεια του Βασίλη Μπεσκένη.
«Η αιφνίδια  απώλεια του δημοσιογράφου Βασίλη Μπεσκένη, ενός νέου ανθρώπου που είχε όλη την ζωή μπροστά του, προκαλεί απέραντη θλίψη.Η είδηση αυτή μας συγκλόνισε. Τι να πει κανείς σε αυτήν την περίπωση, πώς να περιγράψει τα συναισθήματα που προκαλεί αυτή η τραγική απώλεια τόσο ξαφνικά; Ο Βασίλης, έμπειρος πολιτικός συντάκτης διακρίθηκε για την μαχητικότητα και το τεκμηριωμένο ρεπορτάζ του. Έφυγε πρόωρα κι ενώ είχε πολλά ακόμη να προσφέρει στην ελληνική δημοσιογραφία. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του.»
Λεβέντης: Το ήθος του, η εργατικότητα και η ευγένεια του, θα μείνουν για πάντα χαραγμένα στη μνήμη όλων μας
Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του, για τον αδόκητο χαμό του δημοσιογράφου Βασίλη Μπεσκένη, εξέφρασε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Β. Λεβέντης. "Το ήθος του, η εργατικότητα και η ευγένεια του, θα μείνουν για πάντα χαραγμένα στη μνήμη όλων μας", δήλωσε ο κ. Λεβέντης.

| iefimerida.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου