Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017

Έκτακτη Γ.Σ. ΕΠΣ Πιερίας: Καταψήφιση οικονομικού απολογισμού 2016 έως Μάρτιο 2017-Εντολή σωματείων σε διοίκηση ΕΠΣ να προχωρήσει

Σε μια κατάμεστη απο εκπροσώπους σωματείων της ΕΠΣ Πιερίας αίθουσα στα γραφεία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πιερίας στη Ν. Έφεσο, πραγματοποιήθηκε σήμερα η έκτακτη Γενικής Συνέλευση την οποία συγκάλεσε η σημερινή διοίκηση της ένωσης.

Το παρόν έδωσαν 41 σωματεία απο τα οποία τα 31 ψήφισαν πως δεν εγκρίνουν τον οικονομικό απολογισμό του 2016 μέχρι και τον Μάρτιο 2017 ο οποίος έγινε απο την προηγούμενη διοίκηση. Οι 9 ψήφισαν πως τον εγκρίνουν ενώ μια ομάδα ψήφισε παρόν.

Στη συνέχεια ο πρόεδρος της ΕΠΣ Πιερίας Στέργιος Τόκας, ζήτησε την πληρεξουσιότητα των σωματείων, για να προχωρήσει στις κινήσεις που κρίνει η νέα διοίκηση ότι πρέπει να γίνουν για τα 3 όπως είπαν "καυτά" ζητήματα που αντιμετωπίζει η ΕΠΣ Πιερίας και έχουν να κάνουν με ένα οικονομικό άνοιγμα το οποίο ξεπερνάει τα 100.000 ευρώ.

Και σε αυτό το θέμα υπήρξε συγκατάθεση των 25 σωματείων να προχωρήσει η διοίκηση της ΕΠΣ Πιερίας στις απαραίτητες ενέργειες, 7 σωματεία ήταν αρνητικά, 7 δήλωσαν παρόν ενώ και 2 εκπρόσωποι σωματείων αποχώρησαν χωρίς να πάρουν μέρος στην διαδικασία.


Εκτός τον πρόεδρο Στέργιο Τόκα, τοποθετήθηκαν στην όλη διαδικασία ο οικονομικός συνεργάτης της ΕΠΣ Πιερίας Στέλιος Καλαϊτζίδης, ο ειδικός σύμβουλος Γιάννης Συμεωνίδης, ο παράγοντας του Άρη Κοκκινοπλιτών και απερχόμενο μέλος της προηγούμενης διοίκησης Στέργιος Μπουσνάκης, ο Γιάννης Παπαδόπουλος πρόεδρος της ΑΕΠ Ηρακλής και πρώην ειδικός σύμβουλος της προηγούμενης διοίκησης, ο γραμματέας της ΕΠΣ Πιερίας Δημήτρης Τσακνάκης, ο πρόεδρος της Αναγέννησης Σφενδάμης Φίλλιπος Παπαδόπουλος, ο πρόεδρος του Γ. Ολύμπιου Λόφου Βασίλης Σάββας, ο πρόεδρος του Μακεδονικού Ν. Εφέσου κ. Γιαπιτζής, ο πρόεδρος του Απόλλωνα Ράχης Νίκος Γιαννώτας και ο αντιπρόεδρος της ένωσης Κώστας Μανουσαρίδης.



Διευκρινιστικές πληροφορίες, έδωσε με την τοποθέτηση του και ο νομικός σύμβουλος της ΕΠΣ Πιερίας, Γιώργος Νατσιός, όπως και ο ειδικός σύμβουλος Κώστας Κούρτης.

pieriasport-news.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου