Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017

Χριστουγεννιάτικη Γιορτή του Παιδικού Σταθμού Κολινδρού

 Την  Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου του 2017 και  ώρα 9:30 το πρωί, πραγματοποιήθηκε  με επιτυχία  η Χριστουγεννιάτικη  Γιορτή του Παιδικού Σταθμού Κολινδρού. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, οργανώθηκε μια πολύ όμορφη και ζεστή γιορτή, από τα   τμήματα  του Βρεφικού, Μεταβρεφικού και Νηπιακού Τμήματος.  Ξεπερνώντας την οικονομική  κρίση, τις μεγάλες αντιξοότητες, τις συχνά δραματικές αλλαγές στη ζωή, τα παιδιά έδωσαν μια ανάσα χαράς και ανάτασης.

ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ
Την αυλαία της γιορτής άνοιξε με την ομιλία της η Διευθύντρια του Παιδικού Σταθμού κα Βασιλική Πολύζου. Ακολούθησε η Μουσικοθεατρική  Παράσταση : « Ο Αη Βασίλης θύμωσε….». Την παράσταση επιμελήθηκαν οι :  Βασιλική Πολύζου και Ελευθερία Τούλιου. Πρωταγωνιστές ήταν οι μαθητές του Νηπιακού  Τμήματος. Την πρώτη νότα της γιορτής έδωσαν οι νεράιδες, οι  χιονούλες, ο Χειμώνας με  την Παγωνιά, οι  βοριάδες, τα ελαφάκια και ο Αη Βασίλης, όπου χάρισαν σε μικρούς και μεγάλους άφθονο γέλιο ,ψυχαγωγία και έκλεψαν τις εντυπώσεις και τα βλέμματα όλων.
ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ
Η Μουσικοθεατρική Παράσταση « Τα Χριστουγεννιάτικα Στολίδια»  παρουσιάστηκε από τα παιδιά του Βρεφικού και Μεταβρεφικού Τμήματος. Την επιμελήθηκαν οι: Ευθαλία  Αστερίου, Χρυσούλα Σμαράγδα, Μαριέτα Καραγεώργου. Ξεκίνησε με την ομιλία της Προϊσταμένης της Δομής  ΔΗ.ΦΟ.Π.Α.Π.Ο.Υ.  κας  Ευθαλίας  Αστερίου. Κατόπιν τα παιδιά χάρισαν στιγμές μοναδικές και γεμάτες αγάπη,  ξαναζωντανεύοντας τα στολίδια ενός Χριστουγεννιάτικου Δέντρου, που έλαμψαν  όχι μόνο στο δέντρο αλλά και στη σκηνή. Πολύχρωμες μπάλες, καμπανούλες, φωτάκια και το αστέρι ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους με χορευτικά, και ποιήματα. 
 
Τη γιορτή τίμησαν με την παρουσία τους  ο Δήμαρχος  Πύδνας- Κολινδρού κ. Ευάγγελος  Λαγδάρης,  ο Πρόεδρος της  Δομής ΔΗ.ΦΟ.Π.Α.Π.Ο.Υ.  κ. Γεώργιος Καλύβας, γονείς, συγγενείς των παιδιών και χάρισαν στα παιδιά το θερμό τους χειροκρότημα.
Το προσωπικό του Δημοτικού Παιδικού Σταθμού Κολινδρού σας εύχεται,

          ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ!!!! ΜΕ ΥΓΕΙΑ….ΑΓΑΠΗ….. ΚΑΙ ΧΑΡΑ!!!!!





















ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου