Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017

Πέθανε ο δημοσιογράφος Δημήτρης Αλειφερόπουλος

Νέα απώλεια για τον δημοσιογραφικό κόσμο της χώρας. Λίγες ώρες μετά τον θάνατο του Βασίλη Μπεσκένη, ένας ακόμη δημοσιογράφος έφυγε από τη ζωή.
Ο Δημήτρης Αλειφερόπουλος, σε ηλικία μόλις 47 ετών, πέθανε σήμερα νοσηλευόμενος σε νοσοκομείο της Αθήνας, μετά από άνιση μάχη με τον καρκίνο.
Υπήρξε κοινοβουλευτικός και πολιτικός συντάκτης. Δούλεψε επί σειρά ετών σε έντυπα μέσα, στην τηλεόραση του Alpha, ενώ τα τελευταία χρόνια εργαζόταν στην εφημερίδα «Δημοκρατία».

Ο Δημήτρης Αλειφερόπουλος, ήταν πατέρας δύο παιδιών.
Συλλυπητήρια του προέδρου της Βουλής
Την οδύνη του για τον πρόωρο θάνατο του δημοσιογράφου του κοινοβουλευτικού ρεπορτάζ Δημήτρη Αλειφερόπουλου εξέφρασε ο Πρόεδρος της Βουλής Ν. Βούτσης.
«Είναι μεγάλη η οδύνη της απώλειας του Δημήτρη Αλειφερόπουλου, ενός νέου ανθρώπου, συζύγου και πατέρα, τον οποίο γνώρισα προσωπικά μέσα από την καθημερινή παρουσία του στη Βουλή ως δημοσιογράφου του κοινοβουλευτικού ρεπορτάζ. Ήταν ένας άοκνος εργάτης της ενημέρωσης, την οποία υπηρετούσε με επαγγελματισμό και ευπρέπεια, αλλά προπάντων ένας ευγενής άνθρωπος που σε κέρδιζε με την καλλιέργεια, τη σεμνότητα και τη θετική του διάθεση. Τα συλλυπητήριά μου στη σύζυγό του και τους οικείους του».
ΝΔ: Βαθιά θλίψη
Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας για τον θάνατο του δημοσιογράφου Δημήτρη Αλειφερόπουλου εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
«Με βαθιά θλίψη πληροφορηθήκαμε ότι έχασε τη μάχη για τη ζωή, μόλις στα 47 του χρόνια, ο Δημήτρης Αλειφερόπουλος. Ο Δημήτρης υπήρξε ένας εξαιρετικός και πολύ αγαπητός συνάδελφος, που διακρίθηκε για το ήθος και τον επαγγελματισμό του. Στους οικείους του εκφράζουμε τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια».
Χρηστίδης: Μας σόκαρε όλους
Με ανάρτησή του στα social media, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Παύλος Χρηστίδης δήλωσε σοκαρισμένος.
«O Δημήτρης Αλειφερόπουλος ήταν από τους πρώτους κοινοβουλευτικούς που συνεργάστηκα. Πίστευε στη νέα γενιά, ήταν πάντα ευγενής και αγαπούσε πολύ την δουλειά του. Η ξαφνική ασθένεια του μας σόκαρε όλους. Η απώλεια του είναι δυσαναπλήρωτη. Καλό ταξίδι Δημήτρη».


Πηγή: iefimerida.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου