Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017

Νέο σοκ -Ξάνθη: Πατέρας σκότωσε την 18χρονη κόρη του και μετά κρεμάστηκε

Μια απίστευτη οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής στο χωριό Σμίνθη της Ξάνθης.
Σύμφωνα με το xanthi2, ένα 18χρονο κορίτσι βρέθηκε νεκρό στο σπίτι του και ο 49χρονος πατέρας της βρέθηκε κρεμασμένος σε παρακείμενη δασική έκταση με τα χέρια του ματωμένα. 
Ο πατέρας, που φέρεται να είχε ψυχολογικά προβλήματα, σκότωσε την κόρη του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Δίπλα στο σημείο όπου βρέθηκε κρεμασμένος, άφησε σημείωμα όπου εξηγεί ότι το έκανε ο ίδιος επειδή η κόρη του είχε σχέσεις με νεαρό και επέβαινε σε μοτοσικλέτες, κάτι που ο ίδιος δεν ενέκρινε. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο δολοφόνος και αυτόχειρας αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.
Bίαιος θάνατος αναφέρει ο Ιατροδικαστής
Επιτόπου βρέθηκε η Αστυνομία, που απέκλεισε το σημείο και ερευνά τις συνθήκες του περιστατικού και αναζητά το όπλο του φόνου.
Ο Ιατροδικαστής Νίκος Κιφνίδης που εξέτασε τις δύο σωρούς, σε δήλωσή του στο xanthi2.gr αναφέρει ότι διαπίστωσε σοβαρές κακώσεις στο κεφάλι και την τραχηλική χώρα της κοπέλας που προκλήθηκαν πιθανότατα από μαχαίρι. Όπως σημειώνει ήταν ένας βίαιος και όχι αιφνίδιος θάνατος. Περισσότερα στοιχεία για τις ακριβείς συνθήκες θανάτου θα υπάρξουν μετά τη νεκροτομή που θα γίνει αύριο, όπως αναφέρει.
Σε κατάσταση σοκ βρίσκονται οι 4 αδελφές της κοπέλας, στις οποίες παρέχεται ψυχολογική υποστήριξη .Η μητέρα τους έχει πεθάνει αρκετά χρόνια πριν ενώ η άτυχη 18χρονη ήταν η μικρότερη και μόνη ανύπαντρη από τις αδερφές. Ο οικισμός έχει συνταραχθεί από το περιστατικό, όπως είναι λογικό.


Πηγή:  iefimerida.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου