Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017

ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΘΡΗΝΟΣ - ΣΟΚ: Τα τελευταία λεπτά της τραγωδίας με τους 3 νεκρούς στην Κατερίνη

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τα τελευταία λεπτά των τριών θυμάτων που έχασαν την ζωή τους, ύστερα από πυρκαγιά που ξέσπασε σε 5όροφη πολυκατοικία τα ξημερώματα της Κυριακής στην Κατερίνη.

Από την ανείπωτη τραγωδία έχασαν τη ζωή τους ένας 77χρονος ο οποίος κάηκε ζωντανός, ο 81χρονος αδελφός του και η 43χρονη ανιψιά του άφησαν την τελευταία τους πνοή, από τους πυκνούς καπνούς.


Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα φαίνεται να ξεκίνησαν όταν το θερμαντικό σώμα που υπήρχε στο διαμέρισμα του 77χρονου έπεσε στο πάτωμα, προκαλώντας την πυρκαγιά.

Μάλιστα, αιτία της εξάπλωσης της φωτιάς φέρεται να ήταν το γεγονός ότι ο άτυχος ηλικιωμένος συγκέντρωνε στο διαμέρισμα του διάφορα αντικείμενα που βοήθησαν τις φλόγες να επεκταθούν στο σπίτι. Παράλληλα, εξετάζεται από τις αρχές το ενδεχόμενο βραχυκυκλώματος. Δυστυχώς ο 77χρονος δεν κατάφερε να αντιδράσει και εντοπίστηκε από τους πυροσβέστες απανθρακωμένος.

Ανατριχιαστικές είναι οι φωτογραφίες μέσα από το διαμέρισμα του άτυχου ηλικιωμένου, απ΄ όπου ξέσπασε η φωτιά.

Συγκλονίζουν και οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως σχετικά με τα τελευταία λεπτά του 81χρονου αδελφού του ηλικιωμένου και της 43χρονης κόρης του, οι οποίοι βρίσκονταν στον δεύτερο όροφο της πολυκατοικίας και βρήκαν φρικτό θάνατο από τους πυκνούς καπνούς της πυρκαγιάς.

Η άτυχη γυναίκα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, προσπάθησε να βγει στο μπαλκόνι όμως δεν τα κατάφερε καθώς προσπαθούσε να μεταφέρει τον κατάκοιτο πατέρα της για να τον σώσει. Ωστόσο, παρά την προσπάθειά της έχασε τις αισθήσεις από τις αναθυμιάσεις και βρήκε τραγικό θάνατο.

Οι πυροσβέστες εντόπισαν την σορό της 43χρονης δίπλα από την μπαλκονόπορτα και λίγο πιο πίσω της τον πατέρα της.








http://www.voria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου